Sairaanhoitaja, Kortesjärven kotihoito

Ansök senast  31.5.2024 14:00

Tervetuloa töihin Kortesjärven kotihoitoon! Haemme sairaanhoitajaa Kortesjärven kotihoitoon määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.6.2024-31.5.2025.

Tervetuloa töihin Kortesjärven kotihoitoon! Haemme sairaanhoitajaa Kortesjärven kotihoitoon määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.6.2024-31.5.2025.

Kotihoidossa toimit osana kotihoitotiimiä. Tiimiin kuuluu sairaanhoitajien lisäksi lähihoitajia. Työhön kuuluu asiakkaalla tapahtuvan asiakastyön lisäksi hoitotyön arviointia ja moniammatillista yhteistyötä eri toimijoiden kanssa. Työ on liikkuvaa ja edellyttää oman auton käyttöä.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää itsenäistä työotetta, sairaanhoidollisten tehtävien osaamista, kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin, vastuuntuntoisuutta ja luotettavuutta. Arvostamme hyviä tiimityöskentelytaitoja, joustavuutta sekä halukkuutta itsensä ja työn kehittämiseen.

Hakijan eduksi katsotaan aikaisempi työkokemus ikääntyvien ja muistisairaiden hoitotyöstä sekä innostus kotikuntoutustyön toteuttamiseen. Sairaanhoitajan työ kotihoidossa on arkisin toteutettavaa päivätyötä.

Kelpoisuusehtona toimeen on laillistetun sairaanhoitajan pätevyys, laki 559/94.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Hyväksyttävä huumausainetestin tulos sekä lain (741/2023) § 28 mukainen rikostaustaote on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. HYVAEP on savuton työpaikka.

Työhaastattelut järjestetään.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Kontaktuppgifter

Kotihoidon päällikkö Sanna Saarikoski

Puh. 044 369 9288

sanna.saarikoski@hyvaep.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Läs om arbetsgivare