Kesä tulee kovaa vauhtia. Sairaanhoitaja, oletko valmis? Meillä on meinaan tarjota sinulle loistava tilaisuus päästä työskentelemään korva- ja suusairauksien vuodeosastolle 3.5.-30.8.2021 väliseksi ajaksi.

Vuodeosastolla hoidetaan kuulonparannusleikkaukseen, nenän ja nielun alueen leikkaukseen, pään ja kaulan alueen syöpäkirurgiseen leikkaukseen, erilaisiin tähystyksiin sekä traumakirurgiseen toimenpiteeseen tulevia potilaita. Vuodeosastolla hoidetaan lisäksi suuklinikan vuodeosastohoitoa tarvitsevia potilaita. Vuodeosasto toimii ympärivuorokautisena päivystysosastona.

Hoitotyö vuodeosastolla on monipuolista, nopeatempoista ja ammattitaitoa kehittävää. Sairaanhoitajan työ on kolmivuorotyötä.

Työssä menestyminen edellyttää laaja-alaista hoitotyön osaamista, tiimityöskentelytaitoja ja kykyä osallistua työtapojen kehittämiseen tavoitteena potilaan laadukas ja kokonaisvaltainen hoito.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Otamme myös huomioon sairaanhoitajaopiskelijat, joilla on vähintään 140 opintopistettä suoritettuna työn alkaessa.

1.3.2018 tuli voimaan tartuntatautilaki, jonka mukaan meidänkin työntekijöillämme ja opiskelijoillamme on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Eeva-Liisa Rantakokko, p. 02 313 0056.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 6 Operatiivinen toiminta ja syöpätaudit, TO6A Korvaklinikka
Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20520 Turku

Tehtävä yhdessä Pohjoismaiden eturivin sairaaloista kutsuu! Meille tärkeitä arvoja ovat myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000 ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä, parannamme joka päivä!

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Rökfri arbetsplats