Skip to main content
test
Sairaanhoitaja korvaushoitoon - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut kuntayhtymä

Erikoinen työryhmä etsii uutta tyhjännaurajaa puujalkavitseilleen. Jos tykkäät myös hoitaa potilaita ja olet sairaanhoitaja, hae meille!

Opioidiriippuvaisten korvaushoidossa yksikään päivä ei ole samanlainen. Se on jopa mahdotonta, sillä pelkästään ohjeet muuttuvat viikoittain. Meillä vaativa lääkehoito, haastavat potilaat ja jatkuvasti muuttuvat tilanteet ovat työn suola. Olemme ongelmaan ratkaisuun valittamisen sijaan suuntautunut porukka ja selvitämme mitä moninaisemmat asiat yhdessä pohtien. Meillä maalaisjärjen käyttö sallitaan lähes yhtä hyvin kuin ajoittainen tyhmyyskin. Uudet työntekijät saavat koko työryhmän tuen ja vastuuta lisätään sopivassa tahdissa.

Arjen työssä mukavasti vuorottelevat kiireisempi lääkejakeluvuoro sekä päivät jolloin hoidat omia potilaitasi. Omahoitajatyöskentelyssä on mahdollista käyttää omaa kertynyttä osaamista ja mahdollisia menetelmäkoulutuksia, mutta jos tällaista ei ole vielä tarttunut matkaan, saat hyvää apua omahoitajatyöskentelyyn työryhmältä arjessa sekä säännöllisessä työnohjauksessamme.

Aamuvuoroa tehdään seitsemän päivänä viikossa ja yhteisöllinen työvuorosuunnittelu ainakin teoriassa mahdollistaa mieleisen työrytmin suunnittelun. Tästä, sekä monista muistakin asioista, meillä on monta mielipidettä ja mukaan mahtuisi vielä sinunkin mielipiteesi.

Kelpoisuusvaatimuksena sairaanhoitajan tutkinto. Eduksesi voidaan katsoa rento, mutta jalat maassa oleva, elämänasenne sekä syvä halu auttaa juuri näitä potilaita. Etsimme ensisijaisesti hyvää tyyppiä porukkaan eli vaikket omaa vielä osaamista päihdetyöstä, älä anna sen estää sinua hakemasta. Jos ykkösvahvuutesi on ihmisten kohtaaminen, olet luultavasti etsimämme tyyppi.

Tehtävä edellyttää voimassa olevia lääkelupia ja mahdollisten puuttuvien lupien suorittamista edellytämme heti työsuhteen alussa. Valitun on toimitettava työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä ja tartuntalain mukaisen rokotussuojan on oltava kunnossa.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Sonja Eerola
sonja.eerola(at)kymsote.fi
Puh. 040 688 3763

Lisätietoja

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 160 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 7000 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.


Osoite: 48700 Kotka

Rekommenderade jobb