Sairaanhoitaja, Koskelan seniorikeskus - Social-och hälsovårdssektorn

Haemme sairaanhoitajaa sijaisuuteen Koskelan seniorikeskuksen yksikköön F1. Yksikkö on 14-paikkainen psykogeriatrinen yksikkö.

Toteutamme hoitoa ja hoivaa niin, että asukkaamme voivat kokea elämänsä merkitykselliseksi ja arvokkaaksi. Pidämme tärkeänä, että asukkaamme voivat osallistua mielekkääseen toimintakykyä edistävään ja ylläpitävään toimintaan. Henkilökuntamme on innostunutta, osaavaa ja meillä on hyvä ilmapiiri. Työskentelemme asukkaiden kotona ja käytämme kodinomaisia vaatteita. Työ on kolmivuorotyötä. Toteutamme työvuorosuunnittelussa terveet työajat -periaatetta.

Keväällä 2021 otimme käyttöön APOTTI-toiminnanohjausjärjestelmän. Meillä on käytössä myös RAI-järjestelmä. Vakinainen henkilökuntamme osallistuu Kinestetiikka-koulutuksiin.

Sairaanhoitajan tehtävässä toimit hoitotyön asiantuntijana ja vastuuhoitajana, suunnittelet, toteutat ja arvioit asukkaan hoitoa yhteistyössä muiden hoitoon osallistuvien tahojen kanssa, teet hoidontarpeen määrittelyä, toimit asukkaan hoidossa yhteistyössä lääkärin kanssa, vastaat lääkehoidon toteuttamisesta, tuet ja ohjaat vastuuhoitajia työssä sekä vastaat osaston toiminnasta iltaisin ja viikonloppuisin.

Toivomme sinulta kykyä työskennellä monialaisessa ryhmässä, mutta tarvittaessa kykyä myös itsenäiseen päätöksentekoon. Sinulla on aito kiinnostus asukaskuntamme päivittäisen hyvinvoinnin ja yksikkömme toiminnan kehittämiseen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot.

Uuden seniorikeskuksen uudisrakennushanke on käynnistymässä vuonna 2021. Muutto uusiin tiloihin on keväällä 2024.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Lääkeluvat (LoVe) tulee suorittaa koeajan aikana.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito sekä ruotsinkielisessä yksikössä hyvää suullista ja tyydyttävää kirjallista ruotsin kielen taitoa.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi kokemuksen psykogeriatrisesta hoitotyöstä.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vastaava sairaanhoitaja Jenni Aahos, jenni.aahos@hel.fi, puh. 09 310 519182

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Etelän palvelualue, Koskelan seniorikeskus

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Käpyläntie 11, 00060 Tehy

Rekommenderade jobb