Skip to main content
test
 Sairaanhoitaja (Kotihoidon kotiutustiimi, Jyväskylä) määräaikainen - Keski-Suomen hyvinvointialue

Haemme määräaikaiseen tehtävään ajalle 1.4.2023-30.11.2023

SAIRAANHOITAJAA

Kotiutustiimin avulla varmistetaan kotihoidon asiakkaiden turvallista kotiutumista sairaalasta. Kotiutustiimin tavoitteena on yksilöllinen ja kiireetön kotiutus.

Työ on itsenäistä, mutta tukena ovat kotiutustiimin muut hoitajat. Kotiutustiimi tekee tiivistä yhteistyötä kotiuttavien tahojen (vuodeosastot, päivystys) sekä kotihoidon, kotihoidon toiminnanohjauksen ja asiakas- ja palveluohjauksen kanssa.

Työssä olet mukana asiakkaiden kotiutusten suunnittelussa ja toteutuksessa sekä varmistat asiakkaan jatkohoitoa. Työ sisältää monipuolista yhteistyötä eri yhteistyötahojen kanssa. Työtehtäviin kuuluu myös lääkehoidon toteutusta, asiakkaan toimintakyvyn arvioimista ja asiakkaan auttamista arjessa hänen toiminta-kykyä ja voimavaroja tukien.

Etsimme luotettavaa, reipasta ja itsenäiseen työskentelyyn pystyvää sairaanhoitajaa, joka tekee työtä suurella sydämellä. Kokemus ikääntyneiden parissa työskentelystä tukee onnistumista tässä työssä. Työssä tarvitaan hyviä tiimi- ja yhteistyötaitoja ja itseohjautuvuutta. 

Sairaanhoitajan tehtävän kelpoisuusehtona on sairaanhoitaja (AMK), tai vastaava aikaisempi opistoasteen tutkinto. Hakijalla tulee olla Valvirassa rekisteröinti terveydenhuollon ammattihenkilönä toimimisesta.

Lisäksi tehtävässä edellytetään ajokorttia, hygieniapassia ja ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista koeajan alussa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.

Haastattelemme jo hakuaikana.

Tervetuloa meille töihin!

Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:
-
Katja Kauppinen
palveluvastaava
p. 014 266 7581, 050 311 8736
katja.kauppinen@hyvaks.fi

Lisätietoja

Kotihoidon kotiutustiimi , Jyväskylä

Keski-Suomen hyvinvointialue aloitti toimintansa 1.1.2023 ja vastaa noin 273 000 keskisuomalaisen sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Hyvinvointialueestamme muodostuu samalla Keski-Suomen suurin työnantaja, jonka palveluksessa työskentelee yli 11 500 ammattilaista.

Keskeinen tehtävämme on keskisuomalaisten hyvinvoinnin, terveyden ja turvallisuuden edistäminen yhteistyössä kuntien, järjestöjen, yritysten ja muiden toimijoiden kanssa. Tavoitteenamme on se, että keskisuomalaisten kokemus hyvinvoinnista, terveydestä ja turvallisuudesta on maan kärkeä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue ja tukea keskisuomalaisten hyvää arkea.


Osoite: Ohjelmakaari 10, 40500 Jyväskylä

Rekommenderade jobb