Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, kotihoidon muistityö - Liedon kunta

Oletko etsimämme sairaanhoitaja, jolla on kokemusta sekä innostusta muistityöhön?
Jos tunnistit itsesi, tule mukaamme kehittämään ja uudistamaan Liedon kaupungin ikäihmisten palvelurakennetta.

Etsimme muistityöstä innostunutta sairaanhoitajaa Liedon kotihoitoon vakituiseen työsuhteeseen osaksi kotihoidon tiimiä. Työnkuva keskittyy laaja-alaisesti muistityöhön, mutta sen ohella teet yhteistyötä myös kotihoidon muiden osaajien kanssa. Työssäsi pääset tekemään yhteistyötä muistipoliklinikan työryhmän kanssa sekä saat osallistua muistityöryhmän toimintaan ja toiminnan kehittämiseen.

Tarjoamme sinulle todella monipuolisen työn, jossa pystyt kehittämään ammattitaitoasi. Saat tehdä päivittäin työtä rennossa sekä mukavassa työporukassa sekä pääset tapamaan asiakkaitamme heidän kotonaan. Tee rohkeasti hakemus ja tule tekemään kanssamme työtä, joka varmasti antaa sinulle haasteita, elämyksiä, uusia taitoja sekä toisaalta myös oppimisen mahdollisuuden.

Käytössämme on LifeCare asiakastietojärjestelmä, Hilkka toiminnanohjausjärjestelmä sekä RAI-arviointimittaristo.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen sairaanhoitajan laillistus sekä muistihoitajan koulutus. Cerad -koulutus luetaan eduksi.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sote TES;n mukaisesti. Oman auton käyttö tässä työssä on välttämätöntä. Työsuhdetta täytettäessä noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa ja työaikamuotona on yleistyöaika.

Otamme yhteyttä mahdollisen haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkastamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset sekä muut todistukset.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kotihoidon vastaava terveydenhoitaja Raija Tenhunen, raija.tenhunen@lieto.fi
p. 0503055204
Kotihoidon vastaava sairaanhoitaja Terhi Kiviharju, terhi.kiviharju@lieto.fi
p. 0405412749

Lisätietoja

Liedon kaupunki, Härkätien sosiaali- ja terveyspalvelut, Hoito- ja hoivapalvelut, Kotihoito

Lieto on yli 20 000 asukkaan kasvava, yritteliäs, viihtyisä ja luonnonläheinen kaupunki Varsinais-Suomessa. Liedon kaupunki on työnantaja, joka tuottaa kuntalaisille ammatillisesti korkeatasoisia ja ihmisläheisiä palveluita. Meillä työskentelee n. 1300 eri alojen ammattilaista. Tavoitteena on, että meillä kaikilla on hyvät edellytykset tehdä työtä ja viihtyä työssämme. Kaikilla Liedon kaupungin työntekijöillä on mahdollisuus kehittyä työssään ja käyttää osaamistaan tehtävissään.


Osoite: Kirkkotie 13, 21420 Lieto

Rekommenderade jobb