test

Sairaanhoitaja, Kotihoidon resurssipooli, Espoo

Hakuaika päättyy  8.2.2023 15:45

Sinä ikääntyneiden ihmisten hyvinvoinnista kiinnostunut sairaanhoitaja. Hae nyt työyhteisöömme, jossa kaiken keskiössä on asiakas. Voit olla pitkään alalla työskennellyt tai vastavalmistunut hoitaja. Meillä työntekijää arvostetaan ja työyhteisössä on toisia kannustava sekä tukeva ilmapiiri.

Haemme nyt kahta sairaanhoitajaa vakituiseen tehtävään. Tarjoamme työpaikan, jossa pääset kehittymään ammatillisesti ja voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen ja saat näköalapaikan kotihoitoon.

Sairaanhoitajan työ kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuvaa asiakaslähtöistä hoitotyötä. Tavoitteena on mahdollistaa asiakkaan toimiva arki sekä tukea kotona asumista. Resurssipoolin sairaanhoitajana työskentelet kaikilla kotihoidon alueilla, kotikuntoutuksessa sekä etäkotihoidossa tarpeen mukaan. Työt pyritään aloittamaan kulloiseltakin alueelta johon asiakastarpeen mukaan mennään työskentelemään tai sitten Tuomarilantien toimistolta.

Olethan yhteydessä, jos haluat kuulla lisää merkityksellisestä kotihoidon työstämme!

Työpaikan nimi ja osoite: Kotihoidon resurssipooli ja etäkotihoito, Tuomarilantie 19, 02760 Espoo
Työaika: 38h 15min/vko, jaksotyö
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävässä edellytetään ajokorttia ja tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa. Tehtävään valitun tulee suorittaa työnantajan hyväksymät lääkehoitoluvat 3kk sisällä työsuhteen alettua.

Arvostamme iloista mieltä sekä Lifecare ja Hilkka osaamista ja nopeaa järjestelmien oppimiskykyä.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon lisäksi mm. lounasedun. Saat käyttöösi vuodessa 300 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin.

Tehtävästä lisätietoja antaa:
Palveluvastaava Tiina-Kaisa Kellokoski 0406343315
Palveluesimies Tiina Määttänen 0401627645

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Västra Nylands välfärdsområde ordnar social- och hälsovård, räddningsväsendets tjänster samt elevhälsans psykolog- och kuratorstjänster från 1.1.2023 för invånarna i Esbo, Grankulla, Hangö, Högfors, Ingå, Kyrkslätt, Lojo, Raseborg, Sjundeå och Vichtis. Tutustu työnantajaan