Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, kotihoidon tiimivastaava - Kirkkonummen kunta

Tervetuloa tekemään kanssamme arvokasta ja iloista työtä!

Kotihoidon ihastuttavat asukkaat elävät omien voimavarojensa mukaisesti kodeissaan koko kunnan alueella. Etsimme nyt innostunutta ja lempeää sairaanhoitajaa täydennykseksi iloiseen ja reippaaseen joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen. Kotihoidon sairaanhoitajana toimit oman pienalueesi tiimivastaavana joko yksin tai yhdessä työparin kanssa. Tarjoamme antoisan työn vanhustyötä kehittävässä moniammatillisessa työyhteisössä. Kotihoito on tärkeä osa Kirkkonummen kunnan vakaita Ikäihmisten palveluita.

Eduksesi tässä työssä on aiempi kokemus ikäihmisten kanssa työskentelystä sekä molempien kotimaisten kielten suullinen taito. Saat kuitenkin hoidettua työtehtäväsi laadukkaasti pelkällä sujuvalla suomen kielen taidollakin! Arvostamme lisäksi työyhteisötaitoja, innostunutta työotetta, vastuullisuutta sekä halua sitoutua toiminnan ja oman ammattitaitosi kehittämiseen. Hoitaaksesi tehtävän ansiokkaasti hyödyt havainnointikyvystä, rauhallisuudesta, valppaudesta ja ihmisten lempeästä kohtaamisesta. Toivomme työskentelyssäsi näkyvän yksilöllisyyden ja arjen merkityksellisyyden tiedostamisen sekä päivittäisen ympäristön huomioimisen. Asiakastyötä varten tarvitset ajokortin.

Kirkkonummen kunta tarjoaa työntekijöilleen runsaasti mielenkiintoisia koulutuksia ja vuosittain vaihtuvia etuuksia. Tänä vuonna työntekijät nauttivat maksuttomasti mm. uimahallin käyttöoikeudesta sekä valitsemastaan kansalaisopiston kurssista. Lisäksi Kirkkonummella on juuri nyt käytössä jopa 300 €:n suuruinen rekrytointilisä uusille työntekijöille juuri tässä ammattiryhmässä!

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus Suomessa. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa sekä lääkehoidon osaamisen todentamista. Työpaikka on savuton. Työ on 2-vuorotyötä arkisin ja viikonloppuisin, ja alkaa yhdessä sopimassamme aikataulussa. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Tehtävää täytettäessä käytetään kuuden kuukauden koeaikaa.

Ole rohkeasti yhteydessä ja kysy meistä lisää!

Hakemukset toimitetaan 27.5.2022 klo 12.00 mennessä Kuntarekryn sähköisellä lomakkeella www.kuntarekry.fi (työavain 415105).

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Suvi Vyyryläinen puh. 040 7728054 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Lisätietoja

Perusturvan palvelualue, Ikäihmisten palvelut, Kotihoito

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.


Osoite: ., 02400 Kirkkonummi

Rekommenderade jobb