Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, kotihoito - Keravan kaupunki

Miltä kuulostaisi työ, jossa voi aidosti vaikuttaa ihmisten hyvinvointiin? Entä jos työssä viihtyisikin niin hyvin, että tuntisi olevansa vähän kuin kotonaan?

Haemme osaavaa ja innostunutta hoitoalan ammattilaista sairaanhoitajan sijaisuuteen 4.8.2022-30.4.2023 väliselle ajalle tai sopimuksen mukaan. Tehtävä voidaan täyttää jo hakuaikana. Reipas työyhteisömme arvostaa sekä asiakkaitaan että työntekijöitään. Meillä pääset mukaan kehittämään yksikön toimintaa, sillä pienessä organisaatiossa yksikin ääni kuuluu kauas. Huomioimme haussa myös opiskelijat.

Tehtävä sijoittuu kotihoitoon. Kotihoidossa työskennellään kuntouttavaa työotetta noudattaen, asiakkaan omia voimavaroja vahvistaen sekä aktiivisuuteen kannustaen. Hoidon suunnittelun työvälineenä käytämme RAI -arviointia. Kotihoidon toiminnan tavoitteena on edistää ja ylläpitää asiakkaiden hyvinvointia, terveyttä ja elämänlaatua heidän kotiympäristössään. Potilastietojärjestelmänä käytössämme on Apotti. Tehtävässä toimitaan kotihoidon eri tiimeissä.

Tätä tulet meille tekemään:
Sairaanhoitajan tehtäviisi kuuluu palveluntarpeen arviointi, kuntouttavan ja kliinisen hoitotyön sekä lääkehoidon suunnittelu, toteutus ja arviointi. Työskentelet moniammatillisessa työyhteisössä ja huolehdit yhdessä tiimisi kanssa asiakkaiden palvelusuunnitelman mukaisesta hoidosta. Työ on 2-vuorotyötä.

Näin onnistut tehtävässä:
Edellytämme hakijalta vahvaa sitoutumista asiakaslähtöiseen, voimavarakeskeiseen ja kuntouttavaan toimintamalliin sekä aktiivisuutta, joustavuutta ja itsenäistä työotetta. Eduksi katsomme kliinisen hoitotyön osaamisen sekä RAI-työkalun hallinnan. Tehtävässä menestymistä auttaa itsenäinen ja oma-aloitteinen työote, hyvä paineensietokyky ja kyllä onnistuu -asenne.

Tule meille työkaveriksi:
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa keravalaisten hyvinvointiin terveydenhuollon muuttuvassa toimintaympäristössä. Sinua odottaa iloinen ja energinen hoitotyön ammattilaisten joukko. Tarjoamme sinulle toimivat työvälineet ja mielekkäitä kehittymis- ja kehittämismahdollisuuksia koulutusmyönteisessä organisaatiossamme.

Tehtävään valittavalta edellytetään hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Valittavan on koeajan aikana suoritettava/esitettävä hyväksytty lääkehoidon lupa. Noudatamme tehtävän täytössä koeaikaa, joka on enintään puolet palvelussuhteen kestosta. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Tehtävän kelpoisuusvaatimus määräytyy terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaan. Työpiste sijaitsee osoitteessa Santaniitynkatu 1, 04250 Kerava.

Hakuaika päättyy 29.7.2022 klo 15.00. Hakemukset tehtävään tulee ensisijaisesti jättää sähköisen hakulomakkeen kautta www.kuntarekry.fi. Hakemukseen ei tarvitse liittää opinto- tai työtodistuksia. Hakemukseen tulee liittää erillinen CV. Nämä todistukset tulee esittää myöhemmin, mikäli hakija kutsutaan haastatteluun. Hakuaikaa on jatkettu. Aiemmin toimitetut hakemukser huomioidaan .

Lisätietoja

http://www.kerava.fi
https://www.youtube.com/watch?v=Zm1VWEXTVCU

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa kotihoidon esimiehet:
Tiina Mononen, tiina.mononen@kerava.fi, p.040-318 4430
Tiina Valtonen, tiina.valtonen@kerava.fi, p. 040 318 3287

Lisätietoja

Keravan kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalveluiden toimiala

Kerava on 37 000 asukkaan vireä ja nopeasti kehittyvä kaupunki. Keskeinen sijainti metropolialueella, hyvin hoidettu talous ja osaava henkilöstö ovat tehneet Keravasta yhden Suomen menestyneimmistä kunnista. Me täällä pienessä suuressa kaupungissamme teemme töitä rohkealla sykkeellä tulevaisuuteen katsoen. Kaupungin menestyksekkäiden palveluiden takana on osaava ja monipuolinen henkilöstömme. Arvostamme uusia näkökulmia ja innokkaita osaajia ja olemme sitoutuneita palvelujemme kehittämiseen. Kannustamme toisiamme sekä vahvistamme työllämme palveluiden vaikuttavuutta. Rakennamme yhteisöllisyyttä ja hyvää vuorovaikutusta sekä uudenlaisia yhteistyön tekemisen muotoja. Meiltä löytyy tekemisen meininki! Kaupungin palveluksessa työskentelee noin 1750 työntekijää, joista liki 600 työntekijää sosiaali- ja terveyspalveluiden toimialalla. Olemme savuton työpaikka.

Keravan kaupungin sosiaali- ja terveyspalveluiden toimialan kotihoito tarjoaa mahdollisuuden oppia uutta ja tehdä monipuolista ja vaihtelevaa työtä. Tervetuloa työskentelemään moniammatilliseen yhteisöömme! Keravan kotihoidossa työskentelee 50 työntekijää viidessä eri tiimissä. Kotihoidon asiakkaat ovat eri-ikäisiä ihmisiä, jotka tarvitsevat hoivaa ja huolenpitoa voidakseen asua omassa kodissaan turvallisesti ja laadukkaasti.


Osoite: Santaniitynkatu 1, 04250 Kerava
Keravan kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Keravan kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb