test

Sairaanhoitaja (Kotihoito, itäinen Palokka - Palokka keskusta), määräaikainen

Ansök senast  3.5.2024 15:45

Tervetuloa työkaveriksemme idearikkaaseen itäisen Palokan - Palokan keskustan kotihoidon tiimiimme. Tarjoamme arkeesi antoisia asiakastapaamisia ja vaihtelevaa työarkea. Vaikka teemme työtä itsenäisesti, apua on aina saatavilla puhelinsoiton päästä.

Haemme määräaikaiseen tehtävään 31.12.2024 saakka

SAIRAANHOITAJAA 

Kotihoidon palveluiden avulla tuemme moniammatillisesti asiakkaan omia voimavaroja ja toimintakykyä, sekä mahdollistamme laadukkaan, turvallisen ja mielekkään kotona asumisen. Laadimme jokaiselle asiakkaalle yksilöllisen hoito- ja palvelusuunnitelman, jota päivitetään hoidon tarpeen mukaan. Asiakaskäynnit voidaan toteuttaa autojen, pyörien sekä kävelylenkkien avulla.

Teknologia on lisääntymässä yhä enemmän kotihoidon palveluissa. Optimointi vastaa asiakaskäyntien jakamisesta, jotta työt jakautuvat tasapuolisesti kaikille työntekijöille. Osa asiakkaiden asiakaskäynneistä toteutetaan etähoivan avulla ja lääkehoitoon on myös otettu useassa kotitaloudessa tueksi lääkerobotit. Asiakkaan turvana saattaa olla myös turvaranneke, jota kautta hän pystyy tarvittaessa hälyttämään apua.

Kotihoidon palveluiden avulla tuetaan moniammatillisesti asiakkaan omia voimavaroja ja toimintakykyä sekä mahdollistetaan turvallinen ja mielekäs kotona asuminen. Tuemme asiakasta tarpeen mukaisesti muun muassa:

-hygieniasta ja/tai ravitsemuksesta huolehtimisessa
-toimintakyvyn ylläpitämisessä ja edistämisessä
-sairaanhoidollisissa toimenpiteissä

Sairaanhoitajan tehtävät painottuvat asiakkaan terveydentilan seurantaan ja sairaanhoidollisiin tehtäviin sekä moniammatillisen tiimin väliseen yhteistyöhön asiakkaan parhaaksi. Lisäksi sairaanhoitajalla on merkittävä rooli työyhteisön tukemisessa ja hoidon laadun varmistamisessa yhteistyössä esihenkilöiden ja muun tiimin kanssa. Työaika on arkipäivätyötä, myös osa-aikatyön mahdollisuus on neuvoteltavissa.

Yksikössämme työskentelee tukenasi sairaanhoitajia, lähihoitajia, hoiva-avustajia, vastaava sairaanhoitaja, ohjaaja sekä yksikön palveluesihenkilö. Vaikka työtä tehdään myös välillä yksin, ei työ ole yksinäistä - pääset osaksi moniammatillista tiimiä, jossa on tekemisen meininki. Meillä on käytössä viikoittaisia palavareja ja viestintä on muutenkin aktiivista eri kanavien kautta.

Käytössämme on Intro-perehdytysjärjestelmä ja nimeämme sinulle oman perehdyttäjän. Kokonaisuutena kuitenkin koko tiimi huolehtii siitä, että pääset mukaan porukkaamme. Perehdytys suunnitellaan osaamisesi mukaan, joten voit olla jo kokenut tai urasi alussa oleva hoitotyön ammattilainen.

Meille on helppo tulla töihin, ei ole parkkiongelmaa, meille pääsee hyvin myös julkisella liikenteellä. Käytössämme on leasing-autoja, et siis välttämättä tarvitse auton käyttö mahdollisuutta, mutta ajokortti tarvitaan.

Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun. Lisäksi henkilökortillasi pääset hyödyntämään erilaisia yritysalennuksia, joita hyvinvointialueellamme on jo pitkä lista!

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon henkilöstä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys, laillistettu sairaanhoitaja. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti sekä hygieniapassia ja ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista työsuhteen alussa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote.

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään mahdollisesti hakuaikana sopivan hakijan löydyttyä.

Mikäli sinulle jäi vielä kysyttävää työstä tai työtehtävästä, niin soita tai laita Anulle viestiä. Odotamme yhteydenottoasi.

Lämpimästi tervetuloa meille töihin!


Läs mer

http://www.hyvaks.fi

Kontaktuppgifter

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Anu Mäkelä, palveluvastaava

p. 050 311 8155

anu.s.makela@hyvaks.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Läs om arbetsgivare