Skip to main content
test
Sairaanhoitaja (kotihoito, Kangasniemi) - Etelä-Savon sairaanhoitopiirin ky.

Haemme kahta (2) sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin Essoten Kangasniemen kotihoitoon, tulevalle Etelä-Savon hyvinvointialueelle 1.1.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä vuoden 2023 alusta. Eloisalla on lähes 200 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä n. 8000 sote- ja pelastustoimen ammattilaista.

Kangasniemen kotihoidossa työskentelee 23 ammattilaista ja palvelemme kuukausittain noin 120 asiakasta. Kangasniemen kotihoito sisältää kotipalvelun ja kotisairaanhoidon palvelut. Kotihoito osallistuu myös kotiin vietävien tukipalvelujen tuottamiseen. Käytössämme on tarvepohjainen toimintamalli, jonka tavoitteena on asiakaspalvelun laatu, työntekijöiden hyvinvointi ja toiminnan tuottavuus.

Sairaanhoitajan työ kotihoidossa koostuu asiakkaan kokonaisvaltaisesta hoidosta ja palvelusta. Työ sisältää akuuttia ja pitkäaikaista sairaanhoitoa, lääkehoitoa, kuntoutusta ja terveyden edistämistä sekä päivittäisissä toiminnoissa avustamista. Työhön kuuluu asiakkaan hoito- ja palvelutarpeen arviointia. Kotihoidossa työskennellään moniammatillisina tiimeinä, joissa ammattilaiset yhteistyössä vastaavat asiakkaiden hoidosta hoito- ja palvelusuunnitelman mukaisesti. Työaika muoto on jaksotyö. Pääsääntöisesti sairaanhoitajan työ on kaksivuorotyötä.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä kiinnostusta oman työn ammatilliseen kehittämiseen. Työssä menestyminen edellyttää sinulta joustavuutta, positiivista asennetta, oma-aloitteisuutta sekä sopeutumista uusiin ja muuttuviin tilanteisiin. Kotihoidon sairaanhoitajana pääset hyödyntämään omaa ammatillista osaamistasi ja osallistumaan koulutuksiin.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus. Voimassaoleva ajokortti on tehtävän hoidon kannalta välttämätön. Eduksi luetaan oman auton käyttömahdollisuus.

Hakemus toimitetaan ensisijaisesti sähköisenä Kuntarekry-järjestelmän kautta. Hakemukseen tulee liittää haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Valitun tulee esittää vaadittava lausunto työhöntulotarkastuksesta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa palveluesimies Maaret Ylönen, puh. 040 012 4603, maaret.ylonen@essote.fi.
Lisätietoja hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä antaa ohjelman pääkäyttäjä Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683

Lisätietoja

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä. Työllistämme yli 3500 ammattilaista.


Osoite: Sairaalatie 13, 51200 Kangasniemi

Rekommenderade jobb