Sairaanhoitaja, Kotihoito Kauhajoki

Ansök senast  27.5.2024 14:00

Sairaanhoitajan toimi Kauhajoen kotihoitoon!

Sairaanhoitajan vakituinen toimi Kauhajoen kotihoidossa.

Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen toimeen Eteläiselle alueelle, Kauhajoen kotihoitoon.

Vastuualueena on kotisairaanhoito. Sairaanhoitaja toimii kotihoidossa moniammatillisen tiimin jäsenenä ja osallistuu hoitotyöhön ja sen kehittämiseen. Työ on liikkuvaa ja edellyttää oman auton käyttöä.

Kotihoidossa tehdään hoidon tarpeen arviointia RAI -mittarilla. Käytössämme on myös Gillie -tekoäly hoidon arvioinnissa. Hoidon ja hoivan suunnittelussa korostuvat asiakaslähtöisyys, kuntouttava työote ja ennaltaehkäisevä toiminta. Asiakkailla on käytössä myös etähoitolaitteita ja lääkeautomaatteja.

Työ on haasteellista ja palkitsevaa, jossa korostuvat vastuullinen päätöksenteko, tiimiosaaminen ja hyvät vuorovaikutustaidot. Hakijalta toivotaan kiinnostusta vanhustyöhön ja sen kehittämiseen, kuntoutusmyönteisyyttä, joustavuutta ja kykyä toimia laajalla yhteistyöalueella.

Kelpoisuusehtona on laillistetun sairaanhoitajan pätevyys, laki 559/94.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Koeajan aikana valitun tulee suorittaa hyväksytysti LOVE-lääkehoidon opinnot. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta sekä huumausainetestin tulos on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. Uusien työntekijöiden osalta työntekijältä tarkistetaan lain (741/2023) § 28 mukainen rikosrekisteriote ennen toimen vastaanottamista.
HYVAEP on savuton työpaikka.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Kontaktuppgifter

Kotihoidon päällikkö Hanna Eloranta

Puh. 040 7156779

hanna.eloranta@hyvaep.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Läs om arbetsgivare

Under den här tiden du kan inte logga in på din profil eller skicka ansökningar. Vi beklagar olägenheten!