Skip to main content
test
Sairaanhoitaja: kotihoito, Kontiolahti; vuorotteluvapaan sijaisuus (id6853) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Haemme sairaanhoitajaa Kontiolahteen vuorotteluvapaan sijaisuuteen ajalle 2.1.2023 - 29.06.2023

Onko kotihoito sinulle vielä vierasta kenttää? Tämä ei haittaa, sillä nyt olisi erinomainen mahdollisuus lähteä tutustumaan kotihoitoon ja sen antamiin mahdollisuuksiin.

Kotihoidon keskeisenä tehtävänä on turvata kotona asuvien ikäihmisten arkea siten, että he pystyisivät elämään oman näköistä ja turvattua elämää omissa kodeissaan. Kotihoidon työ on monipuolista ja hyvin vaihtelevaa. Työ sopii sinulle, joka haluat vaihtelua työympäristöön ja pidät liikkumisesta. Lääkehoito, hygienia ja ravitsemus sekä liikkuminen ovat osa-alueita, missä useimmat ikäihmiset tarvitsevat apua. Työ on päivätyötä. Meillä uusi työntekijä otetaan vastaan kunnollisen perehdytyksen kera.

Tiesithän, että

 • Meillä voit tehdä töitä omalla persoonallasi - tule sellaisena kuin olet
 • Pääset tekemään työssäsi asioista mistä pidät ja missä olet hyvä
 • Saat aina apua ja tukea työkavereiltasi - meillä et jää työssäsi yksin
 • Ilmapiiri ja työyhteisö on myönteinen
 • Sinun ei tarvitse junnata paikallasi - Meillä saat kehittää ja kehittyä
 • Olet asiakkaan arvostama, tuot turvaa kotona asuville
 • Tuet ja ohjaat asiakasta arjessa kuntouttavalla työotteella
 • Pääset tekemään työtä lisääntyvän digitalisaation ja teknologian parissa
Sairaanhoitajilta odotamme terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukaista laillistusta tai lupaa toimia sairaanhoitajan tehtävissä.

Sairaanhoitajan tehtäväkohtainen palkka on 2722,55 €/kk. Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Siun soten organisaation ulkopuolelta rekrytoitaville lähihoitajille ja sairaanhoitajille maksetaan tehtävä-kohtaisen palkan lisäksi 20 % suuruista määräaikaista rekrytointilisää määräaikaisesti 2.4.2023 saakka, kun työsuhteen alkamisesta sovitaan 3.10.2022 tai sen jälkeen ja työsuhde alkaa 3.10.2022 tai sen jälkeen. Rekrytointilisällä tuetaan oman henkilöstön jaksamista ja pyritään turvaamaan kotihoidon palvelut erityisesti keskisellä alueella. Rekrytointilisä maksetaan niille organisaation ulkopuolisille työntekijöille, joilla ei ole ollut voimassa olevaa työsuhdetta Siun soteen viimeiseen kalenterikuukauteen.

Valitettavasti joudumme tässä haussa tarkistamaan, että täytät vuorotteluvapaan kriteerit, joista on kerrottu alla:

 • TE-toimistossa työttömänä työnhakijana oleva henkilö
 • ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai
 • alle 30-vuotias äskettäin ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittanut tai
 • vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25- vuotias tai yli 55-vuotias
Kerromme mielellämme lisää vuorotteluvapaan ehdoista sekä myös muista työhön liittyvistä asioista, jos haluat kysyä ennen hakemista.

Lisätietoja saat yksikön esihenkilö Suvi Ovaskaiselta, puh. 013 330 66633, suvi.ovaskainen@siunsote.fi.

Tule tekemään nykyajan kotihoitoa kanssamme!

Tehtävään haetaan sähköisesti 11.12.2022 mennessä.

Joensuussa 28.11.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. 1.1.2023 muutumme Pohjois-Karjalan hyvinvointialueeksi. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7800 sote-alan ammattilaista.

Tutustu työnantajaan
 • Siun sote
 • Työpaikka
 • siso-6853
 • 11.11.2022 - 11.12.2022 23:59
 • KuntaPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb