Skip to main content
test
Sairaanhoitaja: kotihoito, läntinen alue; rekrytointilisä (id6132) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Haemme 14.8.2022 mennessä sairaanhoitajia vakituisiin ja määräaikaisiin työsuhteisiin.

Onko kotihoito sinulle vielä vierasta kenttää? Tämä ei haittaa, sillä nyt olisi erinomainen mahdollisuus lähteä tutustumaan kotihoitoon ja sen antamiin mahdollisuuksiin.

Perinteisen kotihoidon keskeisenä tehtävänä on turvata kotona asuvien ikäihmisten arkea siten, että he pystyisivät elämään oman näköistä ja turvattua elämää omissa kodeissaan. Kotihoidon työ on monipuolista ja hyvin vaihtelevaa. Työ sopii sinulle, joka haluat vaihtelua työympäristöön ja pidät liikkumisesta. Lääkehoito, hygienia ja ravitsemus sekä liikkuminen ovat osa-alueita, missä useimmat ikäihmiset tarvitsevat apua. Työ on kolmivuorotyötä.

Tarjolla olisi sairaanhoitajan työtehtäviä läntisen alueen kotihoidon yksiköissä (Heinävesi, Liperi, Polvijärvi ja Outokumpu). Räätälöimme yhdessä näköisesi työn - juuri sinulle sopivan.

Kotihoito, Heinävesi

Moikka täältä Heinäveden kotihoidosta! Yksikössämme on töissä työstään innostuneita sairaanhoitajia, lähihoitajia ja hoiva-avustajia. Tarvitsemme iloiseen porukkaamme yhden sairaanhoitajan lisää. Meillä työskentely on itsenäistä, mutta ei yksinäistä. Olemme pieni työyhteisö ja tänne on helppo solahtaa joukkoomme. Meitä on töissä täällä noin 25 henkeä ja teemme tiivistä yhteistyötä keskenämme ja myös muiden meidän asiakkaiden hoitoon osallistuvien tahojen kanssa. Asiakkaita meillä on noin 90-100. Tärkein tehtävämme on auttaa ja tukea asiakkaitamme heidän kodeissaan heidän omista yksilöllisistä tarpeistaan käsin. Tervetuloa töihin Heinäveden kotihoitoon

Kotihoito, Liperi

Liperissä kotihoito toimii kahdessa eri tiimissä toteuttaen kotihoitoa kolmivuorotyössä sekä kotisairaanhoitoa/tehostettua kotihoitoa kaksivuorotyössä. Toteutamme kotihoitoa asiakkaan omaa toimintakykyä ja voimavaroja tukien. Huolehdimme asiakkaiden lääkehoidosta ja sairaanhoidollisista toimenpiteistä. Tärkein työtehtävä on asiakkaiden hoidon ja hoivan suunnittelu, toteutus ja arviointi omahoitajamallin mukaisesti. Yksikön voimavarana on työyhteisön toimiva yhteishenki ja sitoutunut henkilökunta. Yksikön henkilöstömäärä on noin 40 ja asiakasmäärä noin 150.

Kotihoito, Polvijärvi

Sairaanhoitajana toimit monipuolisesti kehittäen itseäsi ja kotihoidon työtä. Kotihoidossa teemme arvokasta ja laadukasta yhteistyötä omaisten sekä erilaisten yhteistyötahojen kanssa. Kotihoidossa työtä tehdään ihmisten kodeissa, joten asiakkaan yksilöllisyyden kunnioittaminen on luonnollinen sekä tärkeä osa kotihoitotyötä.

Kotihoito, Outokumpu

Outokummun kotihoidossa työskentelee 30 lähihoitajaa ja 6 sairaanhoitajaa sekä palveluvastaava ja palveluesimies. Työ on kolmivuorotyötä lähihoitajille (yötyövuoroja tehdään sitten kun on useamman kuukauden töissä) ja sairaanhoitajille kaksivuorotyötä. Toimimme kahdessa tiimissä. Louhelan tiimissä työskentelemme ryhmäkodeissa ja palvelutalolla, ja Kaivostiimissä kaupungilla asiakkaiden kodeissa. Asiakkaita on noin 160. Kotihoidossa on hyvä yhteishenki ja toivotamme tervetulleeksi uudet työntekijät hyvällä ohjauksella ja perehdytyksellä. Kotihoidon työ on itsenäistä, mutta aina on tukena tiimisi.

Tiesithän, että

  • Meillä voit tehdä töitä omalla persoonallasi - tule sellaisena kuin olet
  • Pääset tekemään työssäsi asioista mistä pidät ja missä olet hyvä
  • Saat aina apua ja tukea työkavereiltasi - meillä et jää työssäsi yksin
  • Ilmapiiri ja työyhteisö on myönteinen
  • Sinun ei tarvitse junnata paikallasi - Meillä saat kehittää ja kehittyä
  • Olet asiakkaan arvostama, tuot turvaa kotona asuville
  • Tuet ja ohjaat asiakasta arjessa kuntouttavalla työotteella
  • Pääset tekemään työtä lisääntyvän digitalisaation ja teknologian parissa
Sairaanhoitajien kelpoisuutena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus tai lupa toimia sairaanhoitajan tehtävissä.

Sairaanhoitajan palkka 2645,00€/kk. Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Siun soten organisaation ulkopuolelta rekrytoitaville lähihoitajille ja sairaanhoitajille maksetaan tehtäväkohtaisen palkan lisäksi 20 % suuruista määräaikaista rekrytointilisää, kun työsuhteen alkamisesta sovitaan 14.4.2022 jälkeen ja työsuhde alkaa 2.5.2022 tai sen jälkeen. Rekrytointilisällä tuetaan oman henkilöstön jaksamista ja pyritään turvaamaan kotihoidon palvelut kesälomakaudella 2022.

Ehdollisesti valitun on esitettävä ennen työtehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan valintapäätöksessä todetun määräajan puitteissa.

Lisätietoja saat rekry@siunsote.fi tai p. 013 330 4216.

Tehtävät täytetään sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löytyessä. Voit valita yksikön, mistä olet kiinnostunut.

Tule tekemään nykyajan kotihoitoa kanssamme!

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Joensuussa 3.6.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb