Sairaanhoitaja (kotihoito liikkuva tiimi)

ESSOTE hakee sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen vanhus- ja vammaispalvelujen kotihoidon liikkuvaan tiimiin 28.6.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Sairaanhoitajan työ kotihoidon liikkuvassa tiimissä koostuu asiakkaan kokonaisvaltaisesta hoidosta ja palvelusta. Työ sisältää sairaanhoidollista palvelua, kuntoutusta sekä päivittäisissä toiminnoissa avustamista. Työhön kuuluu myös asiakkaan hoito- ja palvelutarpeen arviointia. Kotihoidossa työskennellään moniammatillisina tiimeinä, joissa sairaanhoitaja ja lähihoitaja vastaavat yhdessä kotihoidon asiakkaiden hoidosta hoito- ja palvelusuunnitelman mukaan. Liikkuvan tiimin sairaanhoitajat täydentävät kotihoidon perusvahvuutta ja vastaavat mm. kotihoidon äkillisiin ja lyhyisiin poissaoloihin. Työntekijä toimii pääasiassa oman alueensa kotihoidossa, mutta työskentelee tarpeen mukaan muillakin alueilla.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä kiinnostusta oman työn ammatilliseen kehittämiseen. Työssä menestyminen edellyttää sinulta joustavuutta ja positiivista asennetta, sopeutumista uusiin ja muuttuviin tilanteisiin, oma-aloitteisuutta sekä hyviä tiimityötaitoja.

Essotessa toteutetaan vuosina 2020-2021 Vetovoimainen kotihoito - tehdään hyvä arki yhdessä -hanketta, jossa kotihoitoa kehitetään yhdessä henkilökunnan kanssa. Kehittämisen keskiössä ovat ammatillinen osaaminen, työhyvinvointi, tiedolla johtaminen ja kotihoidon prosessit. Hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto ja Etelä-Savon ELY-keskus yhdessä hanketoteuttajien kanssa.

Palkkaus KVTES:n mukaisesti ja lisäksi maksetaan 10 % rekrytointilisää määräaikaisesti ajalla 1.3.2021 - 30.11.2021.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu sairaanhoitajan tutkinto.

Tehtävä edellyttää liikkumista kotihoitoalueella ja tämän vuoksi voimassa oleva ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat tehtävän kannalta välttämättömiä. Lisäksi edellytetään LOVe-lääkehoidon verkko-opintojen, tenttien ja käytännön näyttöjen suorittamista, tai ne tulee suorittaa perehdytyksen aikana.

Eduksi luetaan aikaisempi kotihoidon työkokemus ja kotihoidossa hyödynnettävä muu erityisosaaminen. Käytössämme on Lifecare- ja Hilkka-tietojärjestelmät sekä RAI-arviointi.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arviointijärjestelmän mukaisesti. Valitun tulee esittää vaadittava lausunto työhöntulotarkastuksesta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Tuula Okkola-Tella, puh. 050 591 7286, Sähköposti: tuula.okkola-tella@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjältä: Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Lisätietoja

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!


Osoite: Yrittäjänkatu 20, 50130 Mikkeli

Suggested jobs