Sairaanhoitaja (kotihoito Mäntyharju) - Etelä-Savon sairaanhoitopiirin ky.

Sairaanhoitaja (kotihoito Mäntyharju)

ESSOTE hakee kahta (2) sairaanhoitajaa määräaikaisiin työsuhteisiin Mäntyharjun kotihoitoon ajoille 2.9.2019-31.5.2020 ja 9.9.2019-29.5.2020.

Mäntyharjun kotihoidon palvelukokonaisuuden muodostavat kotipalvelu, kotisairaanhoito, kotihoidon tukipalvelut sekä muiden toimijoiden kanssa yhteystyössä toteutettava kotisairaalatoiminta. Kotihoidon tarkoituksena on tukea asiakkaan toimintakykyä ja elämänhallintaa niin, että hän voi asua turvallisesti kotona mahdollisimman pitkään.

Työhön kuuluu sairaanhoitajan tehtävät kotihoidossa; asiakkaiden hoidon suunnittelu, toteutus ja arviointi sekä tarvittavien tukipalveluiden järjestäminen yhdessä tiimin, lähihoitajien ja lääkärin kanssa. Työ on itsenäistä ja monipuolista. Meillä on käytössä Effica- potilastietojärjestelmä ja Hilkka-toiminnanohjausjärjestelmä.

Arvostamme itsenäistä ja kehittämismyönteistä työotetta, työyhteisötaitoja ja kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa sekä hoitotyön kokemusta. Eduksi katsotaan ennakkoluuloton, aktiivinen ja myönteinen työote kotihoidon kehittämiseen. Voimassa oleva ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat tehtävien kannalta välttämättömiä. Työ on vuorotyötä, pääpaino tällä hetkellä arkiaamuissa.

Kelpoisuus vaatimuksena on laillistettu sairaanhoitajan tutkinto.

Hakuaika päättyy klo 15.00 viimeisenä hakupäivänä. Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa - linkistä tai te-palvelut.fi sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Ennen valinnan vahvistamista tulee valitun esittää vaadittavat todistukset terveydentilastaan. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Kotihoidon esimies Sari Vainikka, puh. 040 024 1129, Sähköposti: sari.vainikka@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjiltä: Hannele Muhonen, puh. 040 359 7980 tai Maarit Varis, puh. 040 359 7878.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.
Osoite: Pyhävedentie 4, 52700 Mäntyharju

Mäntyharjun kunta tunnetaan Järvi-Suomen kulttuurikuntana, jossa taiteen lisäksi pääsee nauttimaan luontoelämyksistä, monipuolisista harrastusmahdollisuuksista ja hyvistä palveluista. Ajomatka Mikkeliin on n. 40 min.
Työyhteisömme on uudistuva ja kehittyvä. Kehittämisemme painopisteinä ovat mm. työhyvinvointi ja laadukas asiakaspalvelukokonaisuus. Kehitämme työtämme ja palveluitamme tarvepohjaiseen toimintamallin periaatteiden mukaisesti.
Kotihoidon työntekijänä sinulla on mahdollisuus halutessasi saada käyttöösi hyvinvointia, omaa terveyttä ja elinvoimaisuutta tukeva yksilöllinen Hoitopolku-palvelu.
Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!

Tutustu työnantajaan