Sairaanhoitaja (kotihoito, Mäntyharju)

ESSOTE hakee sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Mäntyharjun kotihoitoon 31.5.2021 saakka. Paikka täytetään heti sopivan sijaisen löydyttyä. Tehtävän jatko on mahdollinen vuosiloman sijaisuutena.

Mäntyharjun kotihoidossa työskentelee 34 ammattilaista. Palvelemme kuukausittain noin 200 asiakasta. Käytössämme on tarvepohjainen toimintamalli, jonka tavoitteena on asiakaspalvelun laatu, työntekijöiden hyvinvointi ja toiminnan tuottavuus. Kotihoidossa käytämme Hilkka-toiminnanohjausjärjestelmää ja Lifecare-potilastietojärjestelmää. Työsi tukena toimii vahva moniammatillinen tiimi sekä Essoten tilannekeskus, jossa on päivystävän lääkärin konsultaatiomahdollisuus.

Tarjoamme monipuolista ja itsenäistä kotihoidon työtä. Töissä meillä pärjää, kun on aidosti kiinnostunut vaihtelevista työtehtävistä. Edistämme ja tuemme asiakkaiden toimintakykyä sekä elämänhallintaa. Me autamme, jotta asiakkaamme voivat elää turvallisesti omassa kodissaan erilaisissa elämän- ja toimintakyvyn vaiheissa.

Kotihoidon työ sisältää sairaanhoidollisia tehtäviä sekä päivittäisissä toiminnoissa avustamista. Kotihoito osallistuu myös kotiin vietävien tukipalveluiden järjestämiseen. Mäntyharjun kotihoidon henkilökunta toteuttaa lisäksi alueellamme kotisairaalatoimintaa.

Sairaanhoitajan työ kotihoidossa koostuu asiakkaan kokonaisvaltaisesta hoidosta ja palvelusta. Työ sisältää akuuttia ja pitkäaikaista sairaanhoitoa, lääkehoitoa, kuntoutusta ja terveyden edistämistä sekä päivittäisissä toiminnoissa avustamista. Työhön kuuluu asiakkaan hoito- ja palvelutarpeen arviointi sekä palveluohjaus. Kotihoidossa työskennellään moniammatillisina tiimeinä, joissa sairaanhoitaja ja lähihoitaja vastaavat yhdessä kotihoidon asiakkaiden hoidosta hoito- ja palvelusuunnitelman mukaan. Työaikamuoto sairaanhoitajalla on jaksotyö. Sairaanhoitajan työ on kaksivuorotyötä.

Sairaanhoitajalta toivomme osaamista erityisesti ikääntyneiden ja muistisairaiden asiakkaiden hoitotyössä ja palveluissa. Olet aidosti kiinnostunut ikääntyneiden hoidosta, ja työotteesi on toimintakykyä ylläpitävää. Työ edellyttää vahvaa kliinistä osaamista. Edellytämme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, sitoutumista, joustavuutta ja paineensietokykyä. Odotamme sinun olevan kiinnostunut myös oman ammattitaitosi, työyhteisömme ja kotihoidon kehittämisestä.

Osaavat ja hyvinvoivat työntekijät ovat tärkein voimavaramme. Huolehdimme työhyvinvoinnista ja pidämme työntekijöidemme osaamisen ajan tasalla. Tarjoamme sinulle osaamistasi arvostavan ja yhteen hiileen puhaltavan työyhteisön, jossa pääset nauttimaan liikkumisen vapaudesta ja käyttämään ammattitaitoasi monipuolisesti. Perehdytämme sinut työhösi. Haastattelut aloitetetaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttä. Tehdään hyvä arki yhdessä! Tule mukaan osaavien ammattilaisten mukavaan joukkoon!

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu sairaanhoitajan tutkinto. Voimassa oleva ajokortti on tehtävän kannalta välttämätön. Auton käyttömahdollisuus on eduksi työssä.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arviointijärjestelmän mukaisesti. Ennen valinnan vahvistamista tulee valitun esittää vaadittavat todistukset terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies Sari Vainikka, puh. 040 024 1129, sari.vainikka@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjältä: Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.
Osoite: Haapaseläntie 21, 52700 Mäntyharju

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Mäntyharjun kunta tunnetaan Järvi-Suomen kulttuurikuntana, jossa taiteen lisäksi pääsee nauttimaan luontoelämyksistä, monipuolisista harrastusmahdollisuuksista ja hyvistä palveluista. Ajomatka Mikkeliin on n. 40 min.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!