Skip to main content
test
Sairaanhoitaja: kotihoito, Outokumpu; rekrytointilisä (id6553) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!

Haemme sairaanhoitajia kotihoitoon Outokumpuun.

Onko kotihoito sinulle vielä vierasta kenttää? Tämä ei haittaa, sillä nyt olisi erinomainen mahdollisuus lähteä tutustumaan sen antamiin mahdollisuuksiin.

Kotihoito, Outokumpu

Outokummun kotihoidossa työskentelee 30 lähihoitajaa ja 6 sairaanhoitajaa sekä palveluvastaava ja palveluesimies. Työ on kolmivuorotyötä lähihoitajille (yötyövuoroja tehdään sitten kun on useamman kuukauden töissä) ja sairaanhoitajille kaksivuorotyötä. Toimimme kahdessa tiimissä. Louhelan tiimissä työskentelemme ryhmäkodeissa ja palvelutalolla, ja Kaivostiimissä kaupungilla asiakkaiden kodeissa. Asiakkaita on noin 160. Kotihoidossa on hyvä yhteishenki ja toivotamme tervetulleeksi uudet työntekijät hyvällä ohjauksella ja perehdytyksellä. Kotihoidon työ on itsenäistä, mutta aina on tukena tiimisi.

Räätälöimme yhdessä näköisesi työn - juuri sinulle sopivan.

Tiesithän, että

 • Meillä voit tehdä töitä omalla persoonallasi - tule sellaisena kuin olet
 • Pääset tekemään työssäsi asioista mistä pidät ja missä olet hyvä
 • Saat aina apua ja tukea työkavereiltasi - meillä et jää työssäsi yksin
 • Ilmapiiri ja työyhteisö on myönteinen
 • Sinun ei tarvitse junnata paikallasi - Meillä saat kehittää ja kehittyä
 • Pääset tekemään työtä lisääntyvän digitalisaation ja teknologian parissa
Sairaanhoitajilta odotamme terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukaista laillistusta tai lupaa toimia sairaanhoitajan tehtävissä.

Sairaanhoitajan tehtäväkohtainen palkka on 2697,90€/kk. Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Siun soten organisaation ulkopuolelta rekrytoitaville lähihoitajille ja sairaanhoitajille maksetaan tehtäväkohtaisen palkan lisäksi 20 % suuruista määräaikaista rekrytointilisää 2.10.2022 saakka, kun työsuhteen alkamisesta sovitaan 14.4.2022 jälkeen ja työsuhde alkaa 2.5.2022 tai sen jälkeen. Rekrytointilisällä tuetaan oman henkilöstön jaksamista ja pyritään turvaamaan kotihoidon palvelut kesälomakaudella 2022.

Ehdollisesti valitun on esitettävä ennen työtehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan valintapäätöksessä todetun määräajan puitteissa.

Lisätietoja saat rekry@siunsote.fi tai p. 013 330 4216.

Tehtävät täytetään sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löytyessä.

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Ilmoitathan hakemusta täyttäessäsi mistä yksiköstä olet ensisijaisesti kiinnostunut.

Joensuussa 16.8.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Tutustu työnantajaan
 • Siun sote
 • Työpaikka
 • siso-6553
 • 16.8.2022 - 31.12.2023 23:59
 • KuntaOutokumpuPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb