Sairaanhoitaja (kotihoito, Pertunmaa) - Etelä-Savon sairaanhoitopiirin ky.

Sairaanhoitaja (kotihoito, Pertunmaa)

ESSOTE hakee sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Pertunmaan kotihoitoon ajalle 2.9.-31.12.2019 tai sopimuksen mukaan.

Pertunmaan kotihoidossa on noin 50 säännöllistä asiakasta kerrallaan. Palvelut toteutetaan asiakkaan kotona. Kotihoidon tavoitteena on asiakkaan itsenäinen elämä omassa kodissaan mahdollisimman pitkään. Kotihoidon palvelun sisältö vaihtelee asiakkaiden palvelutarpeiden mukaan.

Kotihoidossa työskentelee kaksi sairaanhoitajaa. Vakinaista hoitohenkilökuntaa on yhteensä 8.

Toteutamme tarvepohjaista kotihoidon toiminta mallia. Käytämme kotihoidon toiminnanohjausjärjestelmänä Hilkkaa, joka on yhteydessä Effica -potilastietojärjestelmään. Työyhteisössä on vahvana kuntouttava hoitotyö. Lisäksi meillä on käytössä Essoten moniammatillinen kotikuntoutusmalli.

Sairaanhoitajan työ kotihoidossa on moniammatillista yhteistyötä. Työ on kokonaisvaltaista asiakkaan hoidon ja palvelujen suunnittelua, arviointia ja toteutusta yhdessä asiakkaan ja omaisten kanssa. Lisäksi sairaanhoitajan työssä korostuu asiantuntijan rooli omassa työyhteisössä sekä monisairaiden asiakkaidemme palvelussa. Kotihoidon sairaanhoitajan työ on itsenäistä ja vaatii päätöksentekotaitoa. Sairaanhoitajan työ on kaksivuorotyötä painottuen aamuvuoroihin.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan tutkinto. Oikeus harjoittaa sairaanhoitajan ammattia (Laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 559/94). Lisäksi voimassa oleva ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on tehtävän kannalta välttämätön.

Edellytämme hyvää sairaanhoidollista osaamista ja organisointikykyä sekä yhteistyötaitoja.

Kokemus kotiin annettavista palveluista ja tehtävässä sovellettava lisäkoulutus.

Hakuaika päättyy klo 15.00 viimeisenä hakupäivänä. Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa - linkistä tai te-palvelut.fi sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Ennen valinnan vahvistamista tulee valitun esittää vaadittavat todistukset terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Palveluesimies Pia Hyttinen, puh. 050 389 5559, pia.hyttinen2@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjiltä: Hannele Muhonen, puh. 040 359 7980 tai Maarit Varis, puh. 040 359 7878.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.
Osoite: Virastokuja 1, 19430 Pertunmaa

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.
Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.
Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/ kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.
Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.
Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!

Tutustu työnantajaan