Skip to main content
test
Sairaanhoitaja (kotihoito, Pertunmaa) - Etelä-Savon sairaanhoitopiirin ky.

Essote hakee sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Pertunmaan kotihoitoon 6.6.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Pertunmaan kotihoito sisältää kotipalvelun ja kotisairaanhoidon palvelut. Kotihoito osallistuu myös kotiin vietävien tukipalvelujen tuottamiseen. Kotihoitoa toteutetaan sekä fyysisinä kotikäynteinä että etäpalveluna. Käytössämme on tarvepohjainen toimintamalli, jonka tavoitteena on asiakaspalvelun laatu, työntekijöiden hyvinvointi ja toiminnan tuottavuus. Kotihoidossa käytämme Hilkka -toiminnanohjausjärjestelmää ja Lifecare -potilastietojärjestelmää. Pertunmaan kotihoidossa työskentelee 10 ammattilaista. Liikkuvan tiimin työntekijät täydentävät kotihoidon perusvahvuutta ja vastaavat mm. kotihoidon äkillisiin ja lyhyisiin poissaoloihin. Työntekijä toimii pääasiassa oman alueensa kotihoidossa, mutta työskentelee tarpeen mukaan muillakin alueilla.

Sairaanhoitajan työ kotihoidossa koostuu asiakkaan kokonaisvaltaisesta hoidosta ja palvelusta. Työ sisältää akuuttia ja pitkäaikaista sairaanhoitoa, lääkehoitoa, kuntoutusta ja terveyden edistämistä sekä päivittäisissä toiminnoissa avustamista. Työhön kuuluu asiakkaan hoito- ja palvelutarpeen arviointi sekä palveluohjaus. Kotihoidossa työskennellään moniammatillisina tiimeinä, joissa sairaanhoitaja ja lähihoitaja vastaavat yhdessä kotihoidon asiakkaiden hoidosta hoito- ja palvelusuunnitelman mukaan.
Työaika muoto on jaksotyö ja pääsääntöisesti sairaanhoitajan työ on kaksivuorotyötä.

Sairaanhoitajalta toivomme osaamista erityisesti ikääntyneiden ja muistisairaiden asiakkaiden hoitotyössä ja palveluissa. Aito kiinnostus ikääntyneiden hoidosta, toimintakykyä ylläpitävä työote ja vahva kliininen osaaminen ovat meille tärkeitä, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja unohtamatta.

Osaavat ja hyvinvoivat työntekijät ovat tärkein voimavaramme. Siksi työsuunnittelussamme otetaan joustavasti huomioon työntekijöiden yksilölliset elämäntilanteet. Huolehdimme työhyvinvoinnista ja pidämme työntekijöidemme osaamisen ajan tasalla. Tarjoamme sinulle osaamistasi arvostavan ja yhteen hiileen puhaltavan työyhteisön, jossa pääset nauttimaan liikkumisen vapaudesta sekä käyttämään ammattitaitoasi monipuolisesti. Perehdytämme sinut työhösi.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus. Voimassa oleva ajokortti on tehtävän kannalta välttämätön. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi työssä.

Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksetaan 10 % rekrytointilisää tehtäväkohtaisesta palkasta 30.9.2022 asti.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Valitun tulee esittää vaadittava lausunto työhöntulotarkastuksesta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Pirjo Sajapuro, puh. 040 359 9521, pirjo.sajapuro@essote.fi tai kotihoidon koordinaattori Päivi Manninen, puh. 040 359 8205, paivi.manninen@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjältä: Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Lisätietoja

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/ kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!


Osoite: Punakiventie 5, 19430 Pertunmaa

Rekommenderade jobb