Sairaanhoitaja kotihoitoon - Kirkkonummen kunta

Sairaanhoitaja  kotihoitoon

Haemme Kirkkonummen kunnan perusturvan ikäihmisten hyvinvointipalveluiden KOTIHOITOON SAIRAANHOITAJAA äitiysloman ja vanhempainvapaan sijaisuuteen ajalle 2.8-31.12.2019.

Sairaanhoitajan työ kotihoidossa on monipuolista ja itsenäistä. Kotihoidossa painotamme toimintakykyä edistävää ja kuntouttavaa työotetta. Sairaanhoitajana olet sairaanhoidollisen työn asiantuntija ja vastuuhenkilö kotihoitotiimissäsi. Kirkkonummen kotihoidossa asiakkaat ja henkilökunta jakautuvat viiteen tiimiin, joissa työskentelee 1-2 sairaanhoitajaa ja 6-10 lähihoitajaa. Työn tukena toimivat kotihoidon palvelutarpeen arvioijat, kotiutustiimi, kotihoidon muut tiimit sekä kotihoidon esimiehet.

Sairaanhoitajana osallistut päivittäiseen asiakastyöhön ja toimit yhdyshenkilönä asiakkaan hoitoon osallistuvien tahojen kanssa. Työ on päivätyötä sisältäen ajoittain viikonlopputöitä.

Tarjoamme sinulle osaamistasi arvostavan ja toisiaan tukevan työyhteisön. Kotihoidossa järjestämme työhön perehdytyksen sekä koulutamme tarvittavaan erityisosaamiseen.

Voimassa oleva LOVE-lääkehoitolupa katsotaan eduksi, lääkehoitoluvan voi suorittaa myös perehdytysaikana työpaikalla. Työssä menestyminen edellyttää joustavuutta ja positiivista asennetta, kykyä sopeutua uusiin ja muuttuviin tilanteisiin, oma-aloitteisuutta ja hyviä tiimityötaitoja. Tehtävä edellyttää liikkumista kotihoitoalueella ja tämän vuoksi tehtävässä edellytetään B-ajokorttia. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi - kilometrikorvaus on käytössä.

Kelpoisuusvaatimuksensa sairaanhoitajan tehtäviin on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen sairaanhoitajan laillistus. Kielitaitovaatimuksena Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito, ruotsinkielen taito katsotaan eduksi. Käytössämme on Pegasos- ja Hilkka tietojärjestelmät.

Palkkaus alkaen 2595,25e/kk

Yhdessä-Tillsammans, Tervetuloa meille töihin!

Lisätietoja kotihoidosta antaa osastonhoitaja Janette Pietiläinen puh. 040-7728054 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Lisätietoja kotihoidosta antaa osastonhoitaja Janette Pietiläinen puh. 040-7728054 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi.
Lähetä hakemuksesi kuntarekryn sähköisellä lomakkeella, haku päättyy 2.8.2019.

PERUSTURVAPALVELUJEN TOIMIALA, Ikäihmisten hyvinvointipalvelut, Kotona selviytymistä tukevat palvelut, Kotisairaanhoito
Osoite: ., 02400 Kirkkonummi

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.
Tutustu meihin osoitteessa www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan