test
Sairaanhoitaja kotihoitoon - Loviisan kaupunki

Haemme sairaanhoitajaa perusturvakeskuksen senioripalveluihin, sijoituspaikka työsuhteen alkaessa kotihoito. Kyseessä on pidempiaikainen sijaisuus ajalle 01.02.2022-24.1.2023.

Tärkein tehtävämme on ikääntyneiden ihmisten hyvinvoinnin, mahdollisimman itsenäisen selviytymisen ja hyvän elämän mahdollistamista kotona. Toteutamme kuntouttavaa työtapaa, haluamme tukea asiakkaiden toimintakykyä ja kotona selviytymistäsi vahvistamalla heidän omia voimavaroja ja omaa aktiivisuutta. Kannustamme omaisia ja lähipiiriä osallistumaan hoitoon ja huolenpitoon. Kotihoito toimii tiimityöskentelynä kolmella eri alueella Loviisassa. Meillä saat ison työnantajan edun sekä pienen paikkakunnan hyödyt samassa paketissa. Ammattitaitoiset tiimimme odottavat vahvistusta ja perehdyttävät sinut työhön.

Kotihoito toimii kolmessa vuorossa mutta Kotihoidon sairaanhoitajana työskentelet tällä hetkellä arkipäivisin, Haemme henkilöä joka on avoin uusille ideoille ja työtavoille. Toiminnan tukena on mm. sähköinen toiminnanohjausjärjestelmä "Pegasos Mukana". toiminnanohjaus sekä kotihoidonohjaajat.

Teet työtä asiakkaan kotona, joten ajokortti ja oma auto ovat välttämättömiä.

Pätevyysvaatimus: sosiaali- tai terveydenhuollon AMK-tutkinto tai aikaisempi opintoasteen vastaava tutkinto. Kyseessä on jaksotyö, työaika 38,25 h/viikko. Tehtävässä edellytetään molempien kotimaisten kielten hallintaa. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Valittujen henkilöiden on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

http://www.loviisa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

kotihoidon ohjaaja Satu Nybondas, puh 040 571 6488, satu.nybondas@loviisa.fi
palvelupäällikkö Sofie Klawer-Kallio, puh 0440 555 345, sofie.klawer-kallio@loviisa.fi

Lisätietoja

Perusturvakeskus, kotihoito

Tule töihin Suomen parhaaseen pikkukaupunkiin!

Loviisassa on 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaa. Kaupunkimme noin 1 000 työntekijää tarjoaa ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.

Loviisan kaupungin perusturvakeskus tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut myös Lapinjärven kunnalle vanhustenhuoltoa lukuun ottamatta. Yhteistoiminta-alueella on noin 18 000 asukasta.

Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Öhmaninkatu 4, Loviisa, 07900 Loviisa
Loviisan kaupunki - Rökfri arbetsplats Loviisan kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Loviisan kaupunki - UNICEF en barnvänlig kommun

Rekommenderade jobb