Sairaanhoitaja kotihoitoon - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungin ikääntyneiden palvelut hakee kotihoitoon

SAIRAANHOITAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Huhtasuo-Lohikoski-alueelle.

Kotihoidon sairaanhoitajan työ on asiakkaiden kodeissa tapahtuvaa hoitotyötä, jossa työtehtävät painottuvat ennaltaehkäisevään hoitotyöhön, terveydentilan seurantaan ja sairaanhoidollisiin tehtäviin. Päivittäisten asiakaskäyntien lisäksi sairaanhoitaja suunnittelee, arvioi ja organisoi asiakkaiden hoitoa ja palveluntarvetta moniammatillisen tiimin turvin. Työ on itsenäistä ja siinä korostuu asiantuntijuus. Tiimit tekevät tiivistä yhteistyötä myös Oiva-keskuksen palveluohjaajien ja sosiaalityöntekijöiden kanssa sekä kotihoidon fysioterapeuttien ja toimintaterapeutin kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan AMK-tutkinto tai vastaava aiempi opistotason tutkinto. Tehtävä edellyttää Jyväskylän kaupungin vanhuspalveluiden lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista (Love) tai sen hyväksyttyä suorittamista työsuhteen alussa.

Etsimme vastuuntuntoista ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää sairaanhoitajaa, joka tekee työtä suurella sydämellä asiakaskeskeisesti. Olet itseohjautuva ja tiimi- ja yhteistyötaitosi ovat hyvät. Toivomme sinulta myös kokemusta ikääntyneiden parissa työskentelystä. Työ edellyttää hyviä tietototeknisiä valmiuksia ja eduksi katsotaan osaaminen seuraavista järjestelmistä: Effica/Lifecare, RAI, Lapscare toiminnanohjaus ja Office 365.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn, hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet ja suuren työnantajan henkilöstöedut.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan.

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Anne Salonen p. 040-586 2367 ja rekrytointiasiantuntija Kirsi Sipola p. 050 477 0557
sähköposti: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Lisätietoja

Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb