Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, Kotikuntoutus - Esbo stad

Sinä ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemisesta kiinnostunut, hae nyt työyhteisöömme, jossa kaiken keskiössä on laadukas hoitotyö ja kuntoutus! Meillä Kotikuntoutuksessa työntekijää arvostetaan ja työyhteisössä on toisia kannustava sekä tukeva ilmapiiri.

Sairaanhoitajan työ kotikuntoutuksessa on asiakkaan luona tapahtuvaa asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä sisältäen perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä. Sairaanhoitaja toimii asiantuntijana moniammatillisessa tiimissä ohjaten ja tukien tiimin lähihoitajia. Sairaanhoitaja vastaa tiiminsä asiakkaiden hoidon ja kuntoutuksen suunnittelusta. Lisäksi sairaanhoitaja toimii vuorovastaavana tehden tiivistä yhteistyötä Espoon sairaalan kanssa.

Työpaikan nimi ja osoite: Kotikuntoutus, Piispantilankuja 6A
Työaika: Työ on jaksotyötä (114,45h/3vkoa), johon kuuluu aamu- ja iltavuoroja sekä viikonlopputyötä. Sairaanhoitajilla iltavuoroja on 3 vkon listalla 4
Tehtävä on määräaikainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävässä edellytetään ajokorttia. Espoon kotihoito tarjoaa 1.5.2022 alkaen ja 30.11.2022 asti kotihoidon työntekijöille mahdollisuutta hakea enintään 600 € arvoista ajokorttistipendiä. Stipendi haetaan autokoulun maksukuittia vastaan. Stipendin saamisen edellytyksenä on, että työntekijä on ollut työsuhteessa kotihoitoon ajokortin suorittamisen aikana. Tarkemmat tiedot ajokorttistipendin hakemisesta saat rekrytoivalta esihenkilöltä

Arvostamme kokemusta kotona tehtävästä työstä, kykyä itsenäiseen työhön, hyvää paineensietokykyä ja positiivista asennetta. Sekä sujuvaa kirjallista ja suullista suomenkielen taitoa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa palveluvastaava Minna Coutinho, 0406368517

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Vanhusten palvelut, Kotihoito, Kotikuntoutus

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Espoon kaupungin vanhusten palveluihin kuuluvat Seniorineuvonta Nestori, kotihoito, Espoon sairaala ja pitkäaikaishoito. Kotihoidossa varmistamme, että espoolaiset ikäihmiset voivat asua turvallisesti kotonaan. Meillä kotihoidossa työskentelee lähes 500 hoitotyön ammattilaista. Toimimme viidellä suuralueella. Työ tapahtuu asiakkaiden luona ja on itsenäistä. Työssä pääset käyttämään luovuuttasi ja ongelmanratkaisutaitojasi. Kannustamme oman työn kehittämiseen ja otamme ilolla vastaan kehittämisideoita. Esihenkilöt ja tiimi ovat tukenasi ja varmistavat, että työsi sujuu. Työilmapiirimme on avoin ja kannustava.

Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Piispantilankuja 6A, 02240 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb