Sairaanhoitaja (Kotipihlaja, Konnevesi), määräaikainen  

Ansök senast  12.6.2024 15:45

Tule tekemään työtä, jossa yhdistyvät ilo, moniosaaminen ja merkityksellisyys. Voit olla kokenut konkari tai urasi alkutaipaleella, tarjoamme sinulle vaihtelevia ja monipuolisia työpäiviä huipputiimissä.  

Tule työkaveriksemme iloiseen ja ammattitaitoiseen tiimiimme! 
Haemme määräaikaiseen tehtävään 31.12.2024 asti 
  

SAIRAANHOITAJAA  


Kotipihjala on iäkkäiden ympärivuorokautinen asumisyksikkö, jossa on 17 pitkäaikaispaikkaa ja 8 lyhytaikaispaikkaa.

Työ on pääasiassa arkisin aamuvuoroja, mutta välillä vuoroja voi olla viikonloppuisinkin.

Yksikössämme työskentelee lähihoitajia, sairaanhoitajia, fysioterapeutti ja hoiva-avustajia. Lääkärin kierto on kerran viikossa. Uudelle tulijalle suunnitellaan henkilökohtainen perehdytyssuunnitelma, jossa huomioidaan aikaisempi työkokemus ja osaaminen. Yksikössä on keskusteleva ja tukeva työilmapiiri.

Meillä on moniammatillinen työyhteisö, jossa maaseutumaisuus tuo rentoutta ja yhdessä tekemisen meininkiä. Tavoitteenamme on ikääntyvien turvallinen kodinomainen asuminen ja itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen.  

-------------------------------------------------------------------------------------------- 

Sairaanhoitajan tehtävän kelpoisuusehtona on sairaanhoitaja (AMK), tai vastaava aikaisempi opistoasteen tutkinto. Huomioimme haussa myös loppuvaiheen sairaanhoitaja- ja terveydenhoitajaopiskelijat. Hakijalla tulee olla Valvirassa rekisteröinti ammattihenkilönä toimimisesta.  Tehtävässä edellytämme ajan tasalla olevaa LOP/LOVE-lääkeosaamista tai sen hyväksyttyä suorittamista välittömästi työsuhteen alussa. Lisäksi tehtävässä edellytetään hygieniapassia.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. 

Keski-Suomen hyvinvointialueella on tarjolla hyvin sisäisiä koulutuksia osaamisen kehittämiseksi. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun. Lisäksi henkilökortillasi pääset hyödyntämään erilaisia yritysalennuksia, joita hyvinvointialueellamme on jo pitkä lista.

Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

  
Lämpimästi tervetuloa meille töihin! 


Läs mer

http://www.hyvaks.fi

Kontaktuppgifter

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Anne Haukka

palveluvastaava

p. 040 5790652 

anne.haukka@hyvaks.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meillä jokaisella, noin 12 500 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Läs om arbetsgivare