Sairaanhoitaja, kotisairaala

Ansök senast  20.6.2024 14:00

Moniammatillinen työskentely, monipuolinen työnkuva ja mahtava tiimi odottavat uutta sairaanhoitajaa joukkoonsa Kauhavalle!

Tervetuloa ammattitaitoiseen ja mukavaan tiimiimme Kauhavan kotisairaalaan!

Moniammatillinen työskentely, monipuolinen työnkuva ja mahtava tiimi odottavat uutta sairaanhoitajaa joukkoonsa.
Kotisairaalassa tarjoamme kotona tai muussa asumispaikassa, kuten tehostetussa palveluasumisessa, toteutettavaa sairaalatasoista hoitoa, joka on vaihtoehto osastohoidolle. Hoidamme erilaisissa elämäntilanteissa olevia asiakkaita. Asiakkaamme ovat pääasiassa infektiopotilaita ja palliatiivisessa hoidossa olevia potilaita. Annamme kotona mm. suonensisäisiä antibiootteja, verivalmisteita, otamme laboratoriokokeita ja hoidamme palliatiivisia potilaita.

Työtä teemme kahdessa vuorossa osaavalla tiimillä. Kotisairaalalla on käytössä omat autot, joten edellytämme sinulta ajokorttia.
Tarjoamme työntekijöillemme moniammatillisen tiimin tuen, yksilöllisen perehdytyksen ja itsenäisen monipuolisen työnkuvan. Haluamme kehittää ja kehittyä yhdessä asiakkaiden hoidon, henkilöstön ammattitaidon sekä työn sujuvuuden ja työssä viihtymisen hyväksi. Arvostamme hoitajien ammattitaitoa ja halua kehittyä vahvaksi osaajaksi.

Toivomme Sinulta iloista, positiivista asennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä hyvää akuuttihoidon ja pitkäaikaissairauksien hoidon osaamista. Lisäksi arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kehittämismyönteisyyttä sekä motivoitunutta otetta työhön. Eduksi katsomme voimassa olevan LOVe-luvan ja aiemman työkokemuksen vastaavasta työstä.

Kelpoisuusehtona toimeen on laillistetun sairaanhoitajan pätevyys, laki 559/94.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Toimen täytössä noudatetaan koeaikaa. Valitun tulee suorittaa hyväksytysti LOVe -lääkehoidon opinnot. Toimen alkusijoituspaikka on Kauhavan hyvinvointikeskuksen kotisairaala. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. HYVAEP on savuton työpaikka.

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset tarkistetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Kontaktuppgifter

Osastonhoitaja Marja-Leena Kuusniemi

Puh. 044 369 9383

Hoitotyön päällikkö Kati Hautala

Puh. 040 636 7601

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@hyvaep.fi.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Läs om arbetsgivare