test

Sairaanhoitaja kotisairaala

Ansök senast  1.10.2023 23:59

Haemme sairaanhoitajia
määräaikaiseen tehtävään eteläisen ja
vakituiseen tehtävään pohjoisen alueen kotisairaalaan.

Kotisairaalassa hoidetaan erilaisia sairauksia potilaiden kotona tai kodinomaisissa tiloissa koko Kymenlaakson alueella vuorokauden ympäri. Potilaamme pärjäävät yleiskuntonsa puolesta omassa kotona. Hoidamme muun muassa erilaisisia tulehduksia suonensisäisillä antibiooteilla ja toteutamme neste-, ravinto- sekä verivalmistetiputuksia lääkärin määräyksen mukaisesti. Palliatiivisten- ja saattohoitopotilaiden hoito kotona on keskeistä toiminnassamme. Olemme tiiviissä yhteistyössä mm. palliatiivisten yksiköiden ja kotihoidon kanssa.

Sekä vakituisessa että määräaikaisessa tehtävässä työn aloitus mahdollisimman pian. Määräaikaisuus kestää vuoden 2023 loppuun. Työ kotisairaalassa on kolmivuorotyötä.

Tehtävien edellyttämä kelpoisuus on sairaanhoitajan tutkinto ja laillistus tehtävään. Eduksi katsotaan palliatiivisen hoidon asiantuntijan erikoistumiskoulutus (30 op). Arvostamme aiempaa työkokemusta sairaalasta ja/tai kotihoidosta. Edellytämme tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa ja voimassaolevia lääkehoitolupia.

Tutustumme hakemuksiin ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Kotisairaalan sairaanhoitajana sinulla on tukenasi monipuolisten osaajien tiimi ja mahdollisuus kehittää työtäsi. Tule osaksi ammattitaitoista tiimiämme!

Palveluesimies Tarja Puhakka, tarja.puhakka@kymenhva.fi (Kotisairaala pohjoinen Kymenlaakso)
p. 040 4898 447
Palveluesimies Pirkko Suomalainen, pirkko.suomalainen@kymenhva.fi (Kotisairaala eteläinen Kymenlaakso)
p. 040 7780 561
Ylihoitaja Minna Rosenström, minna.rosenstrom@kymenhva.fi

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Kymenlaakson hyvinvointialue

Läs om arbetsgivare