Sairaanhoitaja, kotisairaala

Haemme Pohjoisen kotisairaalan tiimiin jo valmistunutta sairaanhoitajaa tai loppuvaiheen reipasta sairaanhoidon/terveydenhoitaja opiskelijaa sairaanhoitajan monipuoliseen ja vaihtelevaan työhön kesän ajaksi.

Työ on monipuolista: iv-antibioottihoitoja, veritiputusten ja muun parenteraalisen hoidon toteuttamista sekä B- tason kivunhoitoa, saattohoitoa sekä muuta lääkärin ja sairaanhoitajan suorittamaa potilaan tiivistä arviointia ja seurantaa.

Työtä teemme kolmessa vuorossa osaavalla tiimillä. Tarjoamme hyvän perehdytyksen. Käytössäsi on työterveyshoito, työsuhdematkalippuetuus sekä Suomen suurimman työnantajan etuja, kuten mahdollisuus työsuhdeasuntoon.
Sairaanhoitajan työskentely kotisairaalassa on itsenäistä ja vastuullista, pääasiassa yksintyöskentelyä lääkärijohtoisessa tiimissä. Kotisairaalla on käytössä omat autot, joten tarvitset ajokortin ja ajotaitoa.

Tehtävässä voit aloittaa 17.5. tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Opiskelijalta opintopisteet 180 tai yli.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon tekemän huumausainetestin tulos

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme: ajokortti

Luemme eduksi: aluetuntemuksen, aikaisemman kokemuksen kotona tapahtuvasta hoitotyöstä.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Tutustu työnantajaan

Osastonhoitaja Tuula Härmä
p. 050 527 1045

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Pohjoisen kotisairaala
Osoite: Talvelantie 6, rakennus 4, 00700 Helsinki

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.

Suggested jobs