Skip to main content
test
Sairaanhoitaja / Kotiutustiimi - Tampereen kaupunki

Kotiutustiimi varmistaa sairaalasta kotiutuvien asiakkaiden turvallisen kotiutumisen ja mahdollistaa kotiutumisen siinä vaiheessa, kun asiakas ei enää tarvitse sairaalatasoista hoitoa, mutta tarvitsee edelleen sairaanhoidollista apua. Kotiutumista tuetaan kotikäynnein.

Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen sairaalapalvelujen palveluryhmään Kotiutustiimiin. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Sairaanhoitaja toimii hoitotyön asiantuntijana Kotiutustiimissä. Sairaanhoitaja työskentelee sekä itsenäisesti että moniammatillisissa tiimeissä, yhteistyössä asiakkaiden ja heidän läheistensä kanssa. Työ on tavoitteellista, näyttöön perustuvaa ja asiakkaan hyvää elämää edistävää. Tehtävässä tarvitaan laajaa kaupungin sosiaali- ja terveysalan sekä verkostojen tuntemista ja kykyä itsenäisten päätösten tekemiseen. Tehtävässä tarvitaan B-ajokorttia. Työaika on 38,25 h/vko (yleistyöaika).

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on Suomessa laillistettu sairaanhoitajatutkinto (AMK) tai vastaava aiempi opistotasoinen tutkinto. Lisäksi edellytetään lääkehoidon osaamisen osoittamista voimassa olevan lääkehoitosuunnitelman mukaisesti.

Valitulta edellytetään lääkehoidon perusteet (LOP), ABO-lupa (verensiirto), LOVe IV, Rokotuslupa, LOVe LOP, LOVe KIPU, PKV-lääkelupa hyväksytty suorittaminen ennen työsuhteen alkamista. Valitulta edellytetään myös tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotesuojaa ja 48a §:n mukaista soveltuvuutta.

Lisätietoja tehtävästä antaa hoitotyön päällikkö Sirpa Antinmaa, puh. 040 759 1358, sirpa.antinmaa@tampere.fi ja palveluesimies Marjut Moilanen, puh. 044 423 5457, marjut.moilanen1@tampere.fi

Hakuaika päättyy 7.12.2022.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä "hae työpaikkaa" -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hoitotyön päällikkö Sirpa Antinmaa, puh. 040 759 1358, sirpa.antinmaa@tampere.fi
Palveluesimies Marjut Moilanen, puh. 044 423 5457, marjut.moilanen1@tampere.fi

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveyspalvelujen palvelualue, Sairaalapalvelujen palveluryhmä

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Rökfri arbetsplats Tampereen kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Tampereen kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb