Skip to main content
test

"Meillä kiinnitetään huomiota työssä viihtymiseen ja jaksamista tuetaan mahdollisuudella vaikuttaa työvuoroihin", lähettää sairaanhoitajamme terveisiä tulevalle kollegalleen.

Vaativan hoidon yksikkö sijaitsee Koukkuniemen alueella ja siihen kuuluu kaksi kymmenen asiakkaan ympärivuorokautista osastoa. Asiakkaat ovat ikäihmisiä, joiden taustalla on mielenterveys- ja päihdeongelmaa tai muistisairautta. Yksikössä on käytössä autonominen työvuorosuunnittelu, joka mahdollistaa työvuoroihin vaikuttamiseen. Työ on vuorotyö, pääsääntöisesti aamu- ja iltavuoroja.

Haemme sairaanhoitajaa Koukkuniemeen vaativan hoidon yksikköön vakituiseen toimeen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Sairaanhoitajana toimit hoitotyön asiantuntijana moniammatillisessa tiimissä vastaten hoitotyön laadun ja asiakaslähtöisyyden toteutumisesta. Pienillä kymmenen asukkaan kodinomaisilla osastoillamme hoito tapahtuu kuntouttavalla työotteella niin, että asiakkaan omaa toimintakykyä ylläpidetään mahdollisimman kattavasti. Asukkaat ovat ikäihmisiä, joiden taustalla on mielenterveys- ja päihdeongelmaa sekä muistisairautta. Arjen rikastuttamiseksi ideoimme, suunnittelemme ja toteutamme yhteisöllistä ohjelmaa muun muassa ulkoilun, musiikin ja retkien parissa. Meillä pääset hyödyntämään mielenkiinnon kohteitasi ja osaamistasi ohjelmien suunnittelussa ja toteuttamisessa.

Etsimme mainioon tiimiimme iloista ihmisläheisesti toimivaa sairaanhoitajaa, jolle vanhustyö on lähellä sydäntä. Tampereen kaupungin hyvien työsuhde-etujen lisäksi tarjoamme monipuolisen työn vanhustyön parissa sekä mahdollisuuden oppia uutta osaavan ja moniammatillisen tiimin tuella. Meillä tukenasi on kehitysmyönteinen ja toisiamme kannustava työyhteisö, jolle yhdessä tekeminen ja uuden oppiminen kuuluvat jokaisiin työpäiviimme. Meille työssäjaksaminen on tärkeää ja kiinnitämme siihen huomiota!

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sairaanhoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin.

Tehtävään valitulta edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n mukaista soveltuvuutta. Tehtävään valitulta edellytetään lisäksi LOVe-lääkehoitolupaa: LOVe LOP, LOVe KIPU, LOVe IV ja PKV-lääkelupa sekä rokotuslupa.

Lisätietoja tehtävästä antavat osastonhoitaja Kirsi Leppimäki puh. 044 486 3702 tai vastaava palveluesimies Tarja Lehtikangas puh. 040 759 1398. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 4.7.2022.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.tampere.fi/tyo

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat osastonhoitaja Kirsi Leppimäki puh. 044 486 3702 tai vastaava palveluesimies Tarja Lehtikangas puh. 040 759 1398. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Lisätietoja

Ikäihmisten palveluryhmä, Koukkuniemi asumispalvelut yhteiset

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: PL 487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Rökfri arbetsplats Tampereen kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Tampereen kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb