Sairaanhoitaja / Koukkuniemen vanhainkoti - Tampereen kaupunki

Koukkuniemen vanhainkoti palvelee tamperelaisia ikäihmisiä, joiden asuminen omissa kodeissaan ei tukitoimista huolimatta ole enää turvallista. Elämän mielekkyyden säilyttäminen on keskeinen osa päivittäistä työtämme. Hoito perustuu yhdessä asukkaan kanssa laadittuun yksilölliseen palvelu- ja hoitosuunnitelmaan.

Haemme Koukkuniemen vanhankodin Iltala-taloon sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen alkaen sopimuksen mukaan.

Sairaanhoitaja toimii moniammatillisen tiiminsä hoitotyön asiantuntijana. Työ on hoito- ja hoivatyötä vanhainkotiosastolla voimavaralähtöisellä ja kuntouttavalla työotteella, sairaanhoitoa, lääkehoitoa, moniammatillista yhteistyötä ja hoitotyön koordinointia. Työ on pääsääntöisesti aamu- ja iltavuoroja.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa työsi sisältöön, tehdä siitä itsesi näköistä ja verkostoitua eri tavoin. Saat yhdistää työssäsi niin itsenäisen kuin ryhmässäkin tapahtuvan työskentelyn. Haluamme sinun viihtyvän ja kehittyvän työssäsi. Autonominen työvuorosuunnittelu mahdollistaa omiin työvuoroihin vaikuttamisen ja pääset osallistumaan monipuolisesti koulutuksiin. Tueksesi saat esihenkilön, kollegat ja muun tiimin, jotka toivottavat sinut tervetulleeksi ammattitaidolla, positiivisella asenteella ja iloisella mielellä. Toivomme sinulta rohkeutta tehdä itsenäisiä päätöksiä ja toimia joustavasti muuttuvissa tilanteissa. Haluathan työskennellä myös porukassa, ymmärrät ja arvostat ihmisten erilaisuutta ja haluat olla ammatillisena tukena lähihoitajille. Toivotamme sinut tervetulleeksi tiimiimme!

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun sairaanhoitajan tutkinto ja rekisteröityminen JulkiTerhikkiin. Tehtävään valitulta edellytetään lisäksi tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa, rokotuslupaa sekä LOVe-lääkehoidon verkkotestin (LOVe LOP, LOVe KIPU, LOVe IV ja PKV-lääkelupa) hyväksyttyä suorittamista ennen työsuhteen alkamista, sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Lisätietoa tehtävästä antavat osastonhoitaja Mirja Törmänen, puh. 040 806 3736 ja vastaava palveluesimies Tarja Lehtikangas, puh. 040 759 1398. Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 15.10.2021.

Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.tampere.fi/tyo

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoa tehtävästä antavat osastonhoitaja Mirja Törmänen, puh. 040 806 3736 ja vastaava palveluesimies Tarja Lehtikangas, puh. 040 759 1398. Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Koukkuniemi asumispalvelut yhteiset

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: PL 487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Rökfri arbetsplats Tampereen kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Tampereen kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb