Sairaanhoitaja / Koukkuniemen vanhainkoti, Urpula - Tampereen kaupunki


Koukkuniemen vanhainkoti palvelee ikäihmisiä, jotka eivät kykene asumaan omassa kodissaan kotihoidon ja muiden kotona asumista tukevien palvelujen turvin. Hoito perustuu yhdessä asukkaan kanssa laadittuun yksilölliseen palvelu- ja hoitosuunnitelmaan. Urpula-talossa on neljä 20-paikkaista osastoa, joista kolme on pitkäaikaisosastoa ja yksi lyhytaikaisosasto.

Haemme sairaanhoitajan sijaista Koukkuniemen vanhainkodin Urpula-taloon osastolle 18 ajalle 9.8.2021 - 12.2.2022.

Vanhainkodin osastoilla sairaanhoitajan tehtäviin kuuluvat mm. asukkaan voinnin seuranta, lääkehoito, palvelut ja hoitotoimet kussakin työvuorossa asukkaan tarpeen mukaan. Hoito tapahtuu kuntouttavalla työotteella siten, että asukkaan omaa toimintakykyä ylläpidetään mahdollisimman kattavasti.

Etsimme henkilöä, joilla on hyvät vuorovaikutustaidot, tiimityössä tarvittavaa joustavuutta, myötäelämisen taito sekä innostusta asukaskaslähtöiseen vanhustyöhön sekä sen kehittämiseen Koukkuniemen vanhainkodissa.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävissä edellytetään LOVe-lääkehoidon verkkotestin hyväksyttyä suorittamista ennen työsuhteen alkamista sekä tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää tautisuojaa.

Eduksi katsotaan kokemus gerontologisesta vanhustyöstä sekä arvostava ja inhimillinen työote ja ammatillisten valmiuksien lisäksi muut henkilökohtaiset vahvuudet ja ominaisuudet joita sairaanhoitajan tehtävässä voi asiakaslähtöisesti hyödyntää.

Työ on vuorotyötä, pääsääntöisesti aamu- ja iltavuoroa.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Maria Hytönen, puh. 040 806 3738 sekä vastaava sairaanhoitaja Maiju Keskinen, puh. 041 730 8832.

Hakuaika päättyy 30.9.2021.

Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Maria Hytönen, puh. 040 806 3738 sekä vastaava sairaanhoitaja Maiju Keskinen, puh. 041 730 8832.

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelujen palvelualue, Koukkuniemi asumispalvelut yhteiset

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: PL 487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb