test
Sairaanhoitaja / Koukkuniemen vanhainkoti, Urpula - Tampereen kaupunki

Koukkuniemen vanhainkoti palvelee ikäihmisiä, jotka eivät kykene asumaan omassa kodissaan kotihoidon ja muiden kotona asumista tukevien palvelujen turvin. Hoito perustuu yhdessä asukkaan kanssa laadittuun yksilölliseen palvelu- ja hoitosuunnitelmaan.

Haemme Koukkuniemen vanhainkotiin vakituiseen toimeen vanhustyön omakseen kokevaa ammattilaista.

Sairaanhoitaja toimii oman moniammatillisen tiiminsä asiantuntijana. Alueen sairaanhoitajien kesken on toimiva kollegiaalinen yhteistyö, joten et ole yksin tekemässä työtä. Siten voit olla myös vastavalmistunut.

Toivomme, että koet muistisairaiden asiakkaiden hoidon omaksesi ja teet mielelläsi yhteistyössä asiakkaidemme ja heidän läheistensä kanssa. Saattohoito ja sen kehittäminen on meille tärkeää. Työ on pääasiassa aamu-ja iltavuoroja. Käytössä on autonominen työvuorosuunnittelu ja siten voit vaikuttaa työvuoroihisi. Toivotamme sinut tervetulleeksi tiimiimme.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sairaanhoitaja.

Edellytämme voimassa olevaa lääkehoitolupaa tai LOVe-lääkehoidon verkkotestin (LOP, PKV), rokotuslupa, LOVe KIPU, LOVe IV hyväksyttyä suorittamista ennen työsuhteen alkamista, sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Tehtävään valitulta edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n mukaista soveltuvuutta.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Sinut perehdytetään työn sisältöön kattavan perehdytysohjelman mukaisesti. Mikäli haet uutta suuntaa urallesi, haluamme kuulla sinusta lisää.

Lisätietoa tehtävästä antaa osastonhoitaja Satu Mikkola, puh. 040 806 3737.

Hakuaika päättyy 31.1.2022.

Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.tampere.fi/tyo

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoa tehtävästä antaa osastonhoitaja Satu Mikkola, puh. 040 806 3737.

Lisätietoja

Koukkuniemi asumispalvelut yhteiset

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: Ahlgrenin puistokuja 1, 33180 Tampere
Tampereen kaupunki - Rökfri arbetsplats Tampereen kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Tampereen kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb