Sairaanhoitaja/koulupsyykkari - Lapinlahden kunta

Sairaanhoitaja/koulupsyykkari - Lapinlahden kunta

Sosiaali- ja terveysosastolla mielenterveysneuvolassa ja sivistysosastolla on haettavana yhteinen psykiatrisen sairaanhoitajan/ koulupsyykkarin määräaikainen sijaisuus ajalle 7.8.2019 - 31.7.2020. Psykiatrinen sairaanhoitaja tekee mielenterveysneuvolassa hoitosuhdetyötä nuorten kanssa 50 % työajasta ja perusopetuksen kouluilla 50 % yhteisöllistä ja yksilöllistä oppilashuoltotyötä. Työ sisältää lisäksi työntekijäkonsultaatiota koululla ja laajaa verkostotyötä myös koulun ulkopuolella. Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) edellyttämä ja Valviran laillistama sairaanhoitajan tutkinto (suuntautuminen psykiatriseen hoitotyöhön). Työntekijältä edellytämme tartuntatautilain (48 § ) mukaista rokotussuojaa. Lisäksi hänen tulee esittää nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain 504/02 mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ml. huumetestintulos. Sijaisuuteen valitulla on kuuden (6) kuukauden koeaika. Haastatteluun kutsuttujen tulee esittää alkuperäiset opinto- ja työtodistukset. Haastattelut pidetään 5.6.2019 klo 12.00 alkaen. Edellytämme tehtävässä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Psyykkari toimii kouluilla mielenterveyden asiantuntijana. Työ on ehkäisevää mielenterveystyötä ja varhaista puuttumista oppilaiden oireiluun sekä huolenaiheisiin. Yhteistyö opetushenkilökunnan ja oppilashuollon kanssa on tiivistä. Vanhempia tuetaan kohtaamaan oireilevaa nuorta. Psyykkarin työ on tutkivaa, havainnoivaa ja pääpaino työssä on varhainen puuttuminen.

Läs mer

https://www.lapinlahti.fi

Sivistysosaston päällikkö Rainer Leskinen p. 040 488 3221
Perhe- ja mielenterveysneuvolan esimies Marja-Leena Pakarinen p. 040 488 3473
etunimi.sukunimi@lapinlahti.fi

Lapinlahden kunta, Sosiaali- ja terveysosasto, perhe- ja mielenterveysneuvola (50 %). Lapinlahden kunta, Sivistysosasto (50 %)
Adress: Asemakatu 8, 73100 Lapinlahti

Lapinlahden kunta on tulevaisuuteen uskova, vireä, noin 9 600 asukkaan kulttuuri- ja liikuntapitäjä, jonka peruspalvelut ovat kunnossa. Kunta on hyvien liikenneyhteyksien, 5-tien ja Savon radan varrella Ylä-Savossa. Laajakaistayhteydet kattavat lähes koko kunnan. Lapinlahti on savuton kunta.

Mer om arbetsgivaren