Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, kuntouttava arviointiyksikkö - Social-och hälsovårdssektorn

Etsimme sairaanhoidon ammattilaisia idän, pohjoisen, lännen ja etelän tiimeihin vakituisiin työtehtäviin sekä eri mittaisiin sijaisuuksiin. Voit olla kokenut tai juuri uraasi aloitteleva hoitaja. Tärkeää on kiinnostus kuntouttavaan hoitotyöhön ja sen kehittämiseen.

Olemme positiivinen, huumorintajuinen ja toinen toisiamme tukeva työyhteisö. Lupaamme perehdyttää uudet työkaverimme hyvin, ja huomioimme aikaisemman osaamisesi arvokkaana lisänä toiminnassamme.

Tehtävässä korostuu asiakkaan toimintakyvyn arviointi ja kuntoutus. Työympäristönäsi on asiakkaan koti, jossa kuntouttava hoitotyö tapahtuu. Asiakaskäynnit teet pääosin itsenäisesti, mutta tarvittaessa voit aina konsultoida kollegaa. Työskentelemme tiiviisti moniammatillisessa työyhteisössä, jossa työkavereinasi toimii sairaanhoitajia, terveydenhoitajia, lähihoitajia, sosiaaliohjaajia, sekä fysio- ja toimintaterapeutteja. Työmme lähtee asiakkaiden tarpeista ja kehitämme jatkuvasti asiakaslähtöistä toimintamalliamme.

Sairaanhoitajan työ on kaksivuorotyötä kaikkina viikonpäivinä, ja työskentelemme kello 7.00-22.00 välisenä aikana. Meillä voit itse vaikuttaa työvuoroihisi yhteisöllisen työvuorosuunnittelun avulla. Työtä on mahdollisuus myös tehdä osa-aikaisesti.

Kuntouttavan arviointiyksikön tiimit sijaitsevat eri puolilla Helsinkiä. Idän tiimi sijaitsee osoitteessa Asiakkaankatu 3A, pohjoisen tiimi Malmin asematie 3A, lännen tiimi Ruosilantie 18 ja etelän tiimi Sturenkatu 8:ssa. Suurin osa asiakaskäynneistä tehdään tiimien omilla autoilla. Lisäksi meillä on käytössä julkiset kulkuvälineet sekä polku- ja sähköpyörät.

Kutsumme haastatteluun puhelimitse tai sähköpostilla. Voimme sopia haastattelun pidettäväksi joko paikan päällä tai videoyhteyden kautta Teamsin välityksellä. Mikäli videoyhteys ei ole mahdollinen, haastattelu voidaan käydä myös puhelimitse. Haastatteluun osallistuu myös henkilökuntaamme. Tapaamme hakijan aina kasvokkain ennen valintapäätöksen tekemistä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Tehtävässä edellytetään LOP/LOVe LOP -lääkeluvan hyväksytty suorittaminen viimeistään koeajan kuluessa.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

palveluvastaava Marianne Koivunen, p. 09 310 37587, marianne.koivunen@hel.fi
palveluvastaava Assi Lehtonen, p. 040 6527736, assi.lehtonen@hel.fi

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Kuntouttava arviointiyksikkö

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Sturenkatu 8, 00510 Helsinki

Rekommenderade jobb