Skip to main content
test
Sairaanhoitaja kuntouttavaan arviointiyksikköön - Social-och hälsovårdssektorn

K = Kannustava työyhteisö
U = Uskallus olla oma itsensä
N = Nopeasti vaihtuvat asiakkuudet
T = Työsuhde-edut
A = Aktiviinen kehittäminen
R = Raikas ulkoilma

Oletko kyllästynyt samoihin rutiineihin? Kaipaatko työhösi vaihtelua? Think no more! Haluaisitko työskennellä kuntouttavassa arviointiyksikössä, jossa jokainen työpäivä on erilainen? Meillä kuntarissa jokainen vuoro on uusi haaste ja varmasti mielenkiintoinen sellainen.

Työmme on itsenäistä ja päätöksentekokykyä tarvitaan. Tarvittaessa voit kilauttaa tiimikaverille tukea saadaksesi. Asiakkaiden asioita käsitellään yhdessä moniammatillisesti, jatkuva arviointi on työmme ydin. Iloiseen, ammattitaitoiseen joukkoomme kuuluu hoitajien lisäksi fysioterapeutteja, toimintaterapeutteja ja sosiaaliohjaaja. Farmaseuttikin löytyy ja jelppaa tarvittaessa. Itsenäisen työskentelyn lisäksi sinulla on luonnollisesti kykyä myös moninaiseen yhteistyöhön.

Toimintamallimme kehittyy jatkuvasti, joten kehittäminen ja kehittyminen kulkevat koko ajan repussa mukana. Kouluttautumiseenkin varataan erillistä aikaa.

Toiminta-alueemme on laaja, etelässä Suokista Käpylään ja lännessä Kuninkaantammesta Kaskisaareen. Käytössäsi on autoja, sähköpyöriä ja julkisia kulkuneuvoja. Käyntikohteet pyritään sovittamaan kulkupelisi mukaan, halutessasi voit hurautella kantakaupungissa, vaikka sähköpotkulaudalla.

Uusia suuntia uralleen hakeva akuuttihoitotyön ammattilainen, kotihoidon konkari tai vastavalmistunut! Kuntouttava arviointiyksikkö tarjoaa jopa hämmentävän laaja-alaisen kosketuksen elämään, ihmisiin ja hoitotyöhön. Jos et ole vielä nähnyt kaikkea, niin täällä se on hyvin mahdollista!

Työympäristönäsi on ensisijaisesti asiakkaan koti. Asiakkaat tulevat meille arviointijaksolle sairaaloista ja muiden yhteistyökumppaneiden lähettäminä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Helsingin kaupungin sotessa olemme tehneet tietoisen valinnan tukea työntekijöidemme hyvinvointia ja palautumista liikkumisen avulla. Meillä pääset esimerkiksi henkilöstöalennuksella uimahalleihin, kuntosaleille ja liikuntatapahtumiin. Sinulla on myös mahdollisuus ottaa kaupunkipyörä käyttöösi, saada tukea liikkumisen aloittamiseen henkilökohtaisesta liikuntakoutsauspalvelusta tai hyödyntää henkilöstöliikunnan liikuntatarjontaa.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tehtävässä edellytetään LOP/LOVe LOP-lääkeluvan hyväksytty suorittaminen viimeistään koeajan kuluessa.

Luemme eduksi kotihoidon, akuuttihoitotyön ja/tai ikääntyvien palveluiden tuntemus, RAI-tuntemus, Apotti-osaaminen, ajokortti ja käytännön ajotaito.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kuntouttava arviointiyksikkö, lännen tiimi
Ruosilantie 18, 00390 Helsinki
Lännen tiimin työpaikkojen tiedustelut:
Palveluvastaava Nina Salo, p. 040 657 0936, nina.salo@hel.fi
Kuntouttava arviointiyksikkö, etelän tiimi
Sturenkatu 8, 00510 Helsinki
Etelän tiimin työpaikkojen tiedustelut:
Palveluvastaava Marianne Koivunen, p. 040 670 5046, marianne.koivunen@hel.fi

Lisätietoja

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Kuntouttava arviointiyksikkö

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Ruosilantie 18 / Sturenkatu 8, 00510 Helsinki

Rekommenderade jobb