Sairaanhoitaja: kuntoutumiskeskus, Joensuu; määräaikainen (ID4415)

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Siun sotessa on haettavana 9.5.2021 mennessä SAIRAANHOITAJAN sijaisuus

Sijaisuus on Siilaisen kuntoutumiskeskuksen Akuuttikuntoutusosastolle alkaen mahdollisimman pian, viimeistään 25.5. kestäen 25.8.2021 saakka. Sijaisuus täytetään heti sopivan henkilön löytyessä, jolloin haku päätetään.

Haemme ammattilaista, jolla on innostunut ote työn kehittämiseen, hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä itsenäistä päätöksentekokykyä. Arvostamme kokemusta akuutista hoitotyöstä, kuntouttavasta työotteesta sekä kotiutusosaamisesta. Sairaanhoitajan tehtävät akuuttikuntoutusosastolla vaativat sitoutumista asiakaslähtöiseen ja kuntoutumista edistävään toimintaan moniammatillisessa toimintaympäristössä. Suoritettu ergonomiakortti katsotaan eduksi.

Toimimme osastolla kahdessa hoitotiimissä ja tiimissä on 24 kuntoutujapaikkaa. Järjestämme perehdytyksen uudelle työntekijälle. Työ on kolmivuorotyötä.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus tai lupa toimia sairaanhoitajan tehtävissä. Tässä sijaisuudessa huomioimme myös valmistuvat sairaanhoitajaopiskelijat.

Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta.

Tehtävissä on koeaika.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Kysy lisätietoja tehtävästä: osastonhoitaja Päivi Kilpeläinen paivi.kilpelainen@siunsote.fi p. 013 330 6886

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Joensuussa 7.4 .2021

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-4415
  • 26.4.2021 - 9.5.2021 23:59
  • JoensuuPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Suggested jobs