Skip to main content
test
SAIRAANHOITAJA, Kuntoutuskeskus Nurmijärvi - Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

Hei Sinä sydämellinen hoitaja: tule tekemään työtä kuntoutuspotilaiden pariin kauniiseen työpaikkamiljööseen!

Meillä on vakituisia, että määräaikaisia tehtäviä juuri Sinulle!

Kuntoutuskeskuksessa kuntoutetaan neurologisia, fysiatrisia ja geriatrisia kuntoutujia. Kuntoutuspaikkoja kuntoutuskeskuksessa on 118. Kuntoutusosastoja on kolme, joihin potilaat tulevat lähetteellä. Tutustu Kuntoutuskeskukseen Youtube videon kautta. Avaa Keusote youtube linkki

Nurmijärvellä Sinua on vastassa huumorintajuiset ja kehittämisestä innostuneet työyhteisöt. Työtä tehdään moniammatillisissa tiimeissä yhdessä toisten sairaanhoitajan sekä lähihoitajien, terapeuttien sekä lääkäreiden kanssa. Kuntoutusjaksot suunnitellaan yhdessä potilaan sekä tiimin kanssa. Työssäsi olet osaamisellasi läsnä myös kuntoutuksessa. Työtä tehdään 3-vuorotyössä. Pyrimme joustamaan työvuorojen sopimisessa arjen ja työn yhteensovittamisen osalta.

Kuntoutuskeskuksessa rakennamme toimintamallia sekä työkulttuuria kokoajan entistä enemmän itse- ja yhteisöohjautuvaksi, jossa tiimit työskentelevät yhdessä ja esihenkilöt ovat työssä tukena ja apuna. Työpaikkamiljöö antaa mahdollisuuden olla lähellä luontoa ja ympäristöä pystyt hyödyntämään toiminnallisuudessa sekä virikkeellisyydessä. Sinulle kuuluu lisäksi työyksikön omat työsuhde-edut, kuten kuntosalin ja saunan käyttömahdollisuus. Tarjoamme Sinulle kattavan perehdytyksen. Liikut bussilla pääkaupunkiseudulta melkein pihaan asti.

Toivomme, että olet huumorilla höystetty, sydämellinen hoitaja, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot. Toimit moniammatillisissa tiimeissä helposti ja Sinulla on hyvä suomen kielentaito. Kelpoisuusehtona tehtävään on sairaanhoitajan tutkinto. Määräaikaisuuksiin huomioimme myös opiskelijat.

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Vakituiset työsopimukset alkaen sopimuksen mukaan. Meillä on mahdollista tehdä myös määräaikaisuuksia ja pyrimme mahdollistamaan myös osa-aikaisuudet.
  • Tehtäväkohtainen palkka on 2717,28 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Tutustu linkin kautta Keusoteen sekä rekrytointiin ja näe vaadittavat luvat. Avaa Keusoten työpaikka sivu
Yhteydenotot Anne-Maria Välikangas, puh. 050 497 3035, anne-maria.valikangas@keusote.fi tai Sinikka Saarenheimo, puh. 050 497 3021, sinikka.saarenheimo@keusote.fi.

Hakuaika päättyy 29.9.2022 klo 14.00.

  • Kontaktoimme hakijoita hakuaikana ja teemme mahdollisia valintoja.
Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Rekommenderade jobb