Skip to main content
test
SAIRAANHOITAJA, Kuntoutuskeskus Nurmijärvi - Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

Sairaanhoitaja, tuo osaamisesi meille! Me tarjoamme Sinulle osaavan työyhteisön, missä työntekijät tukevat toisiaan sekä pääsevät osallistumaan toiminnan kehittämiseen.

Me olemme valmiita hyvinvointialueelle 1.1.2023, tuletko sinä kehittämään sen toimintaa kanssamme ?

Haemme kuntoutuskeskukseen Nurmijärvelle sairaanhoitajia vakituisiin sekä määräaikaisiin työsuhteisiin. Kuntoutuskeskuksessa kuntoutetaan neurologisia, fysiatrisia ja geriatrisia kuntoutujia. Kuntoutusosastoja on kolme, joihin potilaat tulevat lähetteellä. Tutustu toimintaa Kuntoutuskeskuksen esitteen kautta. Avaa esite kotisivuille tästä.

Kuntoutuskeskus sijaitsee lähellä isoja valta- sekä moottoriteitä. Hyvinkäältä hurautat meille autolla vajaassa puolessa tunnissa ja Nurmijärven kirkonkylältä 10 minuutissa. Pääkaupunkiseudulta liikut bussilla melkein työpaikan pihaan asti. Tutustu Kuntoutuskeskukseen Youtube-videon kautta. Avaa Keusote Youtube linkki.

Nurmijärvellä Sinua on vastassa huumorintajuiset ja kehittämisestä innostuneet työyhteisöt. Työtä tehdään moniammatillisissa tiimeissä yhdessä toisten sairaanhoitajan sekä lähihoitajien, terapeuttien sekä lääkäreiden kanssa. Kuntoutusjaksot suunnitellaan yhdessä potilaan sekä tiimin kanssa. Työtä tehdään 3-vuorotyössä. Pyrimme joustamaan työvuorojen sopimisessa arjen ja työn yhteensovittamisen osalta.

Kuntoutuskeskuksessa rakennamme toimintamallia sekä työkulttuuria koko ajan entistä enemmän itse- ja yhteisöohjautuvaksi, jossa tiimit työskentelevät yhdessä ja esihenkilöt ovat työssä tukena ja apuna. Työpaikkamiljöö antaa mahdollisuuden olla lähellä luontoa ja ympäristöä pystyt hyödyntämään toiminnallisuudessa sekä virikkeellisyydessä. Sinulle kuuluu lisäksi työyksikön omat työsuhde-edut, kuten kuntosalin ja saunan käyttömahdollisuus. Me puolestamme lupaamme Sinulle kattavan perehdytyksen.

Toivomme, että olet huumorilla höystetty, sydämellinen hoitaja, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot. Toimit moniammatillisissa tiimeissä helposti ja Sinulla on hyvä suomen kielentaito. Kelpoisuusehtona tehtävään on sairaanhoitajan tutkinto. Määräaikaisuuksiin huomioimme myös opiskelijat.

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Vakituiset työsopimukset alkaen sopimuksen mukaan.
  • Meillä on mahdollista tehdä myös määräaikaisuuksia ja pyrimme mahdollistamaan myös osa-aikaisuudet.
  • Tehtäväkohtainen palkka on 2730,87 €/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Tässä rekrytoinnissa on vinkki- ja sitoutumispalkkio yli vuoden rekrytoinneissa, joka on kahden viikon palkkaa vastaava summa, joka maksetaan kahdessa erässä (6kk ja 12kk jälkeen), jos keusotelainen vinkkaa sinua. Muistathan mainita vinkkaajan nimen hakemuksessasi!
  • Tutustu linkin kautta Keusoteen sekä rekrytointiin ja näe vaadittavat luvat. Avaa Keusoten työpaikka sivu.
Lisätiedot antavat Anne-Maria Välikangas, puh. 050 497 3035, anne-maria.valikangas@keusote.fi ja Sinikka Saarenheimo, puh. 050 497 3021, sinikka.saarenheimo@keusote.fi.

Hakuaika päättyy 22.12.2022 klo 14.00.

  • Olemme hakijoihin yhteydessä jo mahdollisesti hakuajalla.
Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Rekommenderade jobb