Sairaanhoitaja, kuntoutusosasto - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Sairaanhoitaja, kuntoutusosasto

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä on haettavana sairaanhoitajan osa-aikainen (87,74 %) sijaisuus Turun yliopistollisen keskussairaalan Neuron kuntoutusosastolla ajalla 29.7.2019 - 31.12.2019. Osasto toimii Vähäheikkiläntiellä Kaskenlinnan sairaalassa.

Kuntoutusosastolla vahvistetaan ja edistetään toimintakykyä aikuispotilailla, vaativan erikoissairaanhoidon lääkinnällisen kuntoutuksen mukaisesti. Osastolla on 16 kuntoutuspaikkaa, jotka on jaettu neurologisten ja fysiatristen kuntoutujien kesken. Työtä tehdään kuntouttavalla työotteella kahdeksan ammattiryhmän joukolla.

Hoitotyö on 3-vuorotyötä ja osasto toimii omahoitajajärjestelmällä. Sairaanhoitajana olet osaston työryhmissä ympärivuorokautisen hoitotyön asiantuntijana ja vahvistat hoitotyön lisäksi neurologisten ja fysiatristen potilaiden kuntoutusta yhdessä muiden ammattiryhmien kanssa. Sairaanhoitajana vastaat kuntoutujan arjesta ja hoitosuunnitelmasta. Suuri painopiste on potilasohjauksella sekä yhteistyöllä läheisten kanssa.

Sinulla on mahdollisuus paneutua kuntouttavaan työotteeseen ja syventää kuntouttavan hoitotyön osaamistasi tässä kehittyvässä alueessa. Ruotsinkielisten asiakkaittemme kuntoutukseen liittyy myös ruotsin kielen taito. Tarjoamme hyvän perehdytyksen ja mielenkiintoisen työympäristön.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Tiina Karppinen, p. 02 313 4233 tai tiina.karppinen@tyks.fi.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 4 Neuro, TO4D Kuntoutus ja aivovammapotilaan hoito
Osoite: Vähäheikkiläntie 3, 20700 Turku

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä (VSSHP) työskentelee noin 8000 henkilöä. Tarjoamme terveydenhuollon ja monien muiden alojen ammattilaisille monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä sekä hyvät edellytykset työn tekemiselle ja ammattitaidon kehittämiselle. Toimintamme keskiössä on potilaslähtöisyys, yhdenvertaisuus, hyvinvoiva henkilöstö ja jatkuva kehitys. Tule mukaan kokemaan osaamisen iloa arvokkaassa työssämme!
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan