Sairaanhoitaja, kuntoutussairaala Jalmari

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme kahta (2) SAIRAANHOITAJA määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 10.5. - 27.6.2021 Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymään, kuntoutussairaala Jalmariin Lahteen ortopedisen kuntoutuksen vuodeosastolle J42. Työtä on mahdollista jatkaa myös tämän jakson jälkeen. Toivomme, että voit aloittaa työt mahdollisimman pian.

Sairaanhoitajana toimit hoitotyön asiantuntijana ja tehtäviisi kuuluu mm. lääkehoidon toteuttaminen sekä sairaanhoidollisten tehtävien suunnittelu ja toteutus. Teet myös tiivistä yhteistyötä eri yhteistyötahojen kanssa. Tehtävänäsi on ohjata ja avustaa kuntoutujaa päivittäisissä toimissa yksilöllisten tarpeiden mukaisesti, ja olla aktiivinen kuntouttaja kaikkina vuorokauden aikoina.

Edellytämme terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaista sairaanhoitajan laillistusta. Kokemus ortopedisten kuntoutujien parissa työskentelystä katsotaan sinulle eduksi. Edellytämme lisäksi tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Sinulla tulee olla hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Arvostamme asiakaslähtöistä ja joustavaa työotetta sekä hyviä työyhteisötaitoja. Tartuthan työhön oma-aloitteisesti ja positiivisella otteella, muita kannustaen.
Hakemukset käsitellään heti ja sopivan hakijan löydyttyä valinta tehdään heti.
Tervetuloa työskentelemään meille hyvään työilmapiiriin ja ammattitaitoiseen joukkoomme! Sinulla on meillä hyvä mahdollisuus kehittyä ammatillisesti omien mielenkiinnon kohteidesi mukaan. Me kannustamme sekä autamme työkaveria ja porukassa huumorin kukka kukkii!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Kirsti-Maria Juden
puh. 044 018 7453
kirsti-maria.juden@phhyky.fi

Lisätietoja

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Ikääntyneiden palvelut ja kuntoutus, Kuntoutussairaala Jalmari, J42

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 6300 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Tarjantie 78, 15950 Lahti

Suggested jobs