Sairaanhoitaja, kuntoutusyksikkö Kataja

Etsimme moniammatilliseen tiimiimme työtä pelkäämätöntä, innovatiivista ja kehitysmyönteistä sairaanhoitajaa.

Kuntoutusyksikkö Kataja toimii Ulvilassa Satakunnan sairaanhoitopiirin sosiaalipalvelujen kriisi- ja kuntoutusyksikkönä.
Tarjoamme ympärivuorokautisesti tutkimusta, kuntoutusta ja hoitoa eri-ikäisille kehitysvammaisille
sekä muille oppimisessa, ymmärtämisessä, kommunikoinnissa, toiminnan ohjauksessa sekä sosiaalisessa selviytymisessä tukea/selvittelyä tarvitseville henkilöille.

Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu asiakkaan kokonaisvaltainen huomioiminen. Työote on kuntouttava ja lähtökohtana on asiakkaan yksilöllisyys sekä osallisuus. Sairaanhoitajana saat olla mukana moniammatillisessa työryhmässä, jossa erilaisten menetelmien avulla etsitään ratkaisuja asiakkaan terveyden, toimintakyvyn ja sosiaalisen elämänhallinnan parantamiseksi. Vastaat hoito- ja ohjaustyön lisäksi esimerkiksi lääkehoidon, lääkäriasioiden ja verkostotyön toteuttamisesta yhteistyössä muun henkilökunnan kanssa. Toivomme Sinulta löytyvän hyvät vuorovaikutus-, sekä tiimi- ja verkostotyön taidot ja hallitset kirjaamisen.

Työ on kolmivuorotyötä ja sisältää sairaanhoitajan päivystystä kuntoutuskeskuksen alueella.

Kelpoisuusehtona tehtävään on sairaanhoitajan tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus. Eduksi katsomme työkokemuksen kehitysvammahuollosta ja psykiatrisesta hoitotyöstä.

Haastateltavien on esitettävä kelpoisuuden osoittavat todistukset, henkilöllisyystodistus ja rikosrekisteriote. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Toimeen valitun on esitettävä hyväksyttävä rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Valinnoissa noudatamme neljän kuukauden koeaikaa.

Hakemus lähetetään sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.satasairaala.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita Rekrytointiyksikkö, puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@satasairaala.fi.

Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain (48§) mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

https://www.satasairaala.fi/kehitysvammapalvelut

Tutustu työnantajaan

Katajan esimies Sirkku Marikko puh. 044 707 4045 tai
Sosiaalipalvelut rekrytoija 050 473 5357
sähköpostitse etunimi.sukunimi@satasairaala.fi

Sosiaalipalvelujen toimialue
Osoite: Ravanintie 359, 28450 Vanha-ulvila

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 600 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.