Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, Kustaankartanon seniorikeskus - Social-och hälsovårdssektorn

Tule töihin mukavaan työyhteisöön Kustaankartanon seniorikeskuksen B-taloon! Etsimme sairaanhoitajaa sijaisuuteen ajalle 19.9.2022-31.8.2023. Työ on kaksivuorotyötä.

Osastolla on yhteensä 40 asukaspaikkaa, jotka sijoittuvat kahteen, 20 asukkaan tiimiin. Tulet työskentelemään osana toista tiimiä. Sairaanhoitajana työnkuvasi on monipuolinen, ja toimit hoitotyön asiantuntijana. Tehtäviisi kuuluu asiakkaiden perushoito ja toimintakykyä ylläpitävä hoitotyö. Suunnittelet, toteutat ja arvioit asiakkaan hoitoa yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa sekä vastaat lääkehoidon toteuttamisesta.

Arvostamme kokemusta muistisairaiden hoitotyöstä, mutta erityisesti arvostamme innostunutta ja positiivista asennetta sekä tiimityöskentelytaitoja. Meillä voit työskennellä omalla persoonallasi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Tervetuloa meille tekemään arvokasta työtä!


Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

ts. osastonhoitaja Anne Korhonen
anne.p.korhonen@hel.fi
p. 050 402 0738

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Kustaankartanon seniorikeskus

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Oltermannintie 32, 00620 Helsinki

Rekommenderade jobb