test

Sairaanhoitaja, Kyläsaari

Ansök senast  9.10.2023 15:00

Etsimme sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Satakunnan hyvinvointialueelle, ikääntyneiden palveluiden toimialueelle lyhytaikaishoidon yksikköön Palvelukoti Kyläsaareen. Sairaanhoitajan työnkuvaan kuuluu erityisesti kokonaisvaltaisen hoidon järjestely, hoidon toteuttaminen ja seuranta sekä lääkehoito.

Edellytämme sinulta sairaanhoitajan tutkintoa ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukaista laillistusta. Arvostamme aitoa kiinnostusta ja innostusta ikääntyneiden palveluita ja niiden kehittämistä kohtaan. Lisäksi arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn, joustavuutta muuttuvissa työtilanteissa, hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja, luotettavuutta ja oma-aloitteisuutta.

Kyseessä on vuorotyö ja työaika on 114h 45min/ 3vkon jakso. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Valinnoissa noudatamme 6 kuukauden koeaikaa. Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa

Hakemus lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan osoitteesta www.sata.fi/rekry. Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkastetaan haastateltavilta.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointipalvelut, puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@sata.fi


Läs mer

http://www.sata.fi

Minna Ranne, puh. 044 701 6788, minna.ranne@sata.fi

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Satakunnan hyvinvointialue vastaa yli 210 000 satakuntalaisen sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Meillä työskentelee noin 10 000 ammattilaista, joista noin 9 000 on sote-työntekijöitä ja noin 300 pelastustyöntekijöitä. Myös opiskeluhuollon kuraattori- ja psykologipalvelut ovat osa hyvinvointialuetta. Tuotamme myös laajasti tukipalveluita ja meillä voit työskennellä myös esim. logistiikan, hankintojen ja ateriapalveluiden parissa. Meillä voit työskennellä lähes jokaisessa Satakunnan kolkassa. Liity osaavaan joukkoomme!

Läs om arbetsgivare