test

Sairaanhoitaja (Kyllön osasto 3, Jyväskylä) määräaikaisuus

Hakuaika päättyy  6.2.2023 15:45

Haemme Keski-Suomen hyvinvointialueelle sairaalapalveluiden palvelualueelle määräaikaiseen työsuhteeseen

SAIRAANHOITAJAA

ajalle heti - 30.4.2023

Kyllön sairaalan osaston 3 erityisosaaminen painottuu psyykkisesti oireilevien ja päihdepotilaiden hoitotyöhön. Osastolla potilaiden hoito sisältää psyykkisen ja sosiaalisen toimintakyvyn parantamiseen tähtäävää omatoimisuuden tukemista ja päivittäisten toimintojen aktivoimista. Osastolla hoidetaan myös muita potilasryhmiä.

Työ on laaja-alaista, vastuullista ja työssä tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja sekä hyvää paineensietokykyä. Työ on kolmivuorotyötä. Arvostamme monipuolista kokemusta osastotyöstä ja työyhteisötaitoja.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän sekä ammattitaitoisten ja osaavien kollegoiden sekä esihenkilön tuen. Suunnittelemme sinulle yksilöllisen perehdytysjakson ja mahdollistamme säännöllisen työnohjauksen.

Toimit tehtävässäsi osana moniammatillista tiimiä. Teemme monialaista yhteistyötä hyvinvointialueella eri palveluiden sekä lastensuojelun, vertaistyöntekijöiden, jatkokuntoutusyhteisöjen, kolmannen sektorin ja monien muiden eri toimijoiden kanssa. Tavoitteena on, että potilas saa oikea-aikaista ja tarkoituksenmukaista hoitoa.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon henkilöstä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys, laillistettu sairaanhoitaja. Huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijat. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Lisäksi edellytetään ajan tasalla olevaa LOP/LOVE-lääkeosaamista tai sen hyväksyttyä suorittamista välittömästi työsuhteen alussa. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Laitathan hakemuksesi pian, sillä haastattelemme jo hakuaikana ja sijaisuus täytetään heti sopivan sijaisen löydyttyä.

Tervetuloa meille töihin!

Annan mielelläni lisätietoja tehtävästä:
-
Hannu Rossi, osastonhoitaja
p. 040 772 3425
hannu.rossi@hyvaks.fi

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Keski-Suomen hyvinvointialue aloitti toimintansa 1.1.2023 ja vastaamme noin 273 000 keskisuomalaisen sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Hyvinvointialueemme on Keski-Suomen suurin työnantaja, jonka palveluksessa työskentelee yli 11 500 ammattilaista. Hyvinvointialueemme muodostuu 22 Keski-Suomen kunnasta. - Keskeinen tehtävämme on keskisuomalaisten hyvinvoinnin, terveyden ja turvallisuuden edistäminen yhteistyössä kuntien, järjestöjen, yritysten ja muiden toimijoiden kanssa. Tavoitteenamme on se, että keskisuomalaisten kokemus hyvinvoinnista, terveydestä ja turvallisuudesta on maan kärkeä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue ja tukea keskisuomalaisten hyvää arkea. Tutustu työnantajaan