Sairaanhoitaja, KYSTERI, Pielavesi

Sairaanhoitaja, etsitkö mielenkiintoista työtä terveydenhuollon tehtävien parissa? Viihdytkö työympäristössä, jossa luonnonläheisyys ja positiivinen paikallinen identiteetti yhdistyvät nykyaikaiseen terveydenhuoltoon?

Kysterissä, Pielaveden terveysaseman mielenterveysneuvolassa on haettevana sairaanhoitajan toimi.

Mielenterveyspalveluista saa tukea elämän kriisitilanteisiin ja hoitoa mielenterveysongelmiin. Työn keskeinen sisältö nousee asiakkaista ja heidän tarvitsemistaan palveluista. Tavoitteena on asiakkaiden hoitaminen ja ohjaaminen asiantuntevasti ja ihmisläheisesti. Lisäksi pyritään luomaan palvelualtis ja turvallinen ilmapiiri painottaen yhteistyöosaamista, johon liittyvät ryhmä- tiimityö ja asiakaspalvelutaidot. Uudelle työntekijälle nimetään perehdyttäjä helpottamaan uuden tehtävän haltuunottoa.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sairaanhoitajan tutkinto ja terveydenhuollon oikeusturvakeskuksen (Valvira) todistus oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana. Valitun on esitettävä ennen toimen vastaanottamista työterveyshuollon ammattihenkilön antama hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Suositamme työntekijöiltämme tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa. Eduksi katsotaan työkokemus psykiatriasta ja polikliinisestä hoitotyöstä.

Toimivalinnassa käytetään neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Tervetuloa tekemään merkityksellistä työtä mukavien ja osaavien ihmisten kanssa, nykyaikaisiin tiloihin perusterveydenhuoltoon!


Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri
Kysteri / Nilakan palveluyksikkö
Savikontie 15
72400 Pielavesi

Lisätietoja

https://www.psshp.fi/web/kysteri/nilakka/pielavesi

Tutustu työnantajaan

Hakeminen tapahtuu sähköisesti tämän ilmoituksen yhteydessä olevalla hakulomakkeella. Lisätietoja antaa osastonhoitaja Paula Hautsalo, p. 044 717 1043, paula.k.hautsalo(at)kuh.fi

Kuopion yliopistollinen sairaala
Osoite: Savikontie 15, 72400 Pielavesi

Kysteri on Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin yksi palvelualue, jonka tehtävänä on järjestää seitsemän pohjoissavolaisen kunnan perusterveydenhuolto ja vanhusten laitoshoito. Alueella asuu noin 25 000 asukasta. Henkilökunnan määrä on noin 360 henkilöä. Tule ja viihdy Kysissä Kysterissä!