test
Sairaanhoitaja, Kysteri, Pielavesi - Kuopion yliopistollinen sairaala

Hei sairaanhoitaja! Etsitkö mielenkiintoista työtä terveydenhuollon tehtävien parissa? Viihdytkö työympäristössä, jossa luonnonläheisyys ja positiivinen paikallinen identiteetti yhdistyvät nykyaikaiseen terveydenhuoltoon?

Etsimme Kysterin Pielaveden terveysasemalle sairaanhoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen akuuttivuodeosastolle.

Työ Pielaveden terveysaseman 25-paikkaisella akuuttivuodeosastolla on monipuolista potilastyötä, sisältäen perushoitotyötä, tutkimuksia ja akuutteja tilanteita. Vuodeosastolla hoidetaan Nilakan alueen päivystyksistä ja erikoissairaanhoidosta tulevia potilaita. Potilasvaihtuvuus osastolla on nopea, keskimääräinen hoitoaika on noin 4,5 vuorokautta. Vuodeosastolla toimii myös yön yli -malli. Uudelle työntekijälle nimetään perehdyttäjä helpottamaan uuden tehtävän haltuunottoa. Työ vuodeosastolla on 3-vuorotyötä, työntekijä voi vaikuttaa omiin työvuoroihin yhteisöllisellä työvuorosuunnittelulla. Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaisesti, peruspalkka on 2541,08 €/kk. Lisäksi maksetaan työkokemuslisää 5 vuoden vastaavasta palvelusta 3% ja 10 vuoden vastaavasta palvelusta 8%. Kysy palkkauksesta lisää soittamalla.

Pielaveden terveysasemalla toimii vuodeosaston lisäksi sairaanhoitajien ja lääkärien vastaanotot, laboratorion, neuvoloiden, kouluterveydenhuollon, suun terveydenhuollon, mielenterveysneuvolan, psykologin, fysioterapian ja apuvälinelainauksen palvelut.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sairaanhoitajan tutkinto sekä Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviran todistus oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana. Arvostamme hyviä työyhteisö- ja tiimityötaitoja, muutosvalmiutta sekä halua ja innostuneisuutta kehittää omaa osaamista ja hoitotyötä. Aikaisempi työkokemus perusterveydenhuollon parista luetaan eduksi.

Noudatamme KYSissä ja Kysterissä Tartuntatautilain 48 §:lää ja suositamme kaikille asiakas/potilas tehtävissä työskenteleville työntekijöillemme sen mukaista rokotussuojaa.
Toimeen valitun on tarvittaessa esitettävä työterveyshuollon ammattihenkilön antama hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan, ennen toimen vastaanottamista. Toimea täytettäessä käytetään kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tervetuloa tekemään merkityksellistä työtä mukavien ja osaavien ihmisten kanssa nykyaikaisiin tiloihin perusterveydenhuoltoon!

Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri
Kysteri / Nilakan palvelukeskus
Savikontie 15
72400 Pielavesi

Lisätietoja

https://www.psshp.fi/web/kysteri/nilakka/pielavesi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hakeminen tehtävään tapahtuu sähköisesti tämän ilmoituksen yhteydessä olevalla hakulomakkeella. Lisätietoja antaa osastonhoitaja Mervi Hakkarainen, p. 044-717 1065, mervi.hakkarainen(at)kuh.fi

Lisätietoja

KYSTERI

Kysteri on Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin yksi palvelualue, jonka tehtävänä on järjestää seitsemän pohjoissavolaisen kunnan perusterveydenhuolto ja vanhusten laitoshoito. Alueella asuu noin 25 000 asukasta. Henkilökunnan määrä on noin 360 henkilöä. Tule ja viihdy Kysterissä!


Osoite: Savikontie 15, 72400 Pielavesi

Rekommenderade jobb