Sairaanhoitaja, lähihoitaja - Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä

Sairaanhoitaja, lähihoitaja

Sijaisuuksien tekeminen tarjoaa sinulle mahdollisuuden tutustua organisaatiomme eri yksiköihin. Sijaisuudet ovat joko lyhempiä tai pidempiä riippuen työyksiköiden sijaistarpeesta. Tarjoamme sinulle monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä, mahdollisuutta kehittyä sekä mukavan työyhteisön.

Hakijalta edellytetään terveyden- tai sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain mukaista kelpoisuutta ja tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa influenssa, tuhka- ja vesirokkoa vastaan (imeväisikäisiä hoitavilla lisäksi hinkuyskärokote). Lisäksi tarvitaan Valviran ( Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto) lupa oikeudesta toimia nimikesuojattuna ammatinharjoittajana.

Myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat huomioidaan. Tällöin tulee osoittaa kunkin tehtävän edellyttämät riittävät opinnot esim. lääkehoidosta.

Eduksi katsotaan työkokemus vastaavasta työstä tai Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän työssäoppimiskokemusta. Joissakin yksiköissä tarvitaan myös ajokorttia. SOTE on savuton työpaikka.

Hakemuksen jätettyäsi olemme sinuun tarvittaessa yhteydessä, kun uusia sijaistarpeita muodostuu.

Lisätietoja

http://www.ylasavonsote.fi

Tutustu työnantajaan

Koulutus- ja rekrytointivastaava Tarja Lehtomäki puh. 040 591 3045, tarja.lehtomaki@ylasavonsote.fi.
sekä vastuu- ja tehtäväalueiden päälliköt - katso yhteystiedot www.ylasavonsote.fi.

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä
Osoite: Iisalmi, Kiuruvesi, Sonkajärvi, Vieremä

Ylä-Savon SOTE on neljän jäsenkunnan (Iisalmi, Kuruvesi, Vieremä ja Sonkajärvi) kuntayhtymä, joka järjestää sosiaali- ja terveydenhuollon sekä ympäristö- ja terveysvalvonnan palvelut asukkailleen.