Sairaanhoitaja / Lähihoitaja - Kuopion yliopistollinen sairaala

 Sairaanhoitaja / Lähihoitaja

Etsitkö vielä kesätyötä?

Kuopion yliopistollisen sairaalan Hoitotyön palvelut -osamiskeskuksessa on haettavana äkillisiin kesän aikana ilmeneviin sijaistarpeisiin sairaanhoitajan ja/tai lähihoitajan tehtäviä eri työyksiköissä.

Hoitotyön palvelut -osaamiskeskuksen henkilöstö työskentelee seitsemällä osaamisalueella, jotka sisältävät useita kliinisiä osaamiskeskuksia. Hoitohenkilöstö työskentelee osaamisalueen työyksiköissä sijaistarpeen mukaisesti.

Kelpoisuusvaatimuksena sijaisuuksiin ovat sairaanhoitajan / lähihoitajan tutkinto ja terveydenhuollon oikeusturvakeskuksen (Valvira) todistus sekä terveydenhuoltoalan opiskelijoilta (sairaanhoitaja, terveydenhoitaja, kätilö) vähintään 140 op suoritus ammattiin johtavista opinnoista. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen sairaalaympäristöstä.

Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa. Sijaisuuksia täytettäessä voidaan käyttää koeaikaa.

KYSin Rekrytointipalvelujen yksikkö on suljettu 1.-28.7., mutta Hoitotyön palvelupäälliköt käyvät läpi saapuneita hakemuksia ja ovat hakijoihin yhteydessä sijaistarpeiden ilmaantuessa.

Kuopion yliopistollinen sairaala
PL 100
70029 KYS

Lisätietoja

http://www.psshp.fi

Hakeminen sijaisuuksiin tapahtuu ensisijaisesti sähköisesti ilmoituksessa olevan linkin kautta.

Kuopion yliopistollinen sairaala
Osoite: Kuopio

Kuopion yliopistollinen sairaala on yksi Suomen viidestä yliopistollisesta sairaalasta, jonka osaaminen ja tutkimustoiminta on kansainvälisesti arvostettua. KYSin menestyksen peruspilarina on osaava, uudistuva ja innovatiivinen henkilöstö. Me tuemme ja edistämme työntekijöittemme jaksamista, hyvinvointia ja ammatillista osaamista. Tule ja viihdy KYSissä!

Tutustu työnantajaan