Sairaanhoitaja, lähihoitaja - Heinolan kaupunki

Tarjoamme sosiaali- ja terveydenhuollon sijaisuuksia Heinolan kaupungin kotihoidossa, asumispalveluissa, vuodeosastoilla ja vastaanotossa sekä vammaisten asumispalveluissa.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen pätevyys. Voit hakea sijaiseksi myös jos olet alan opiskelija. Opiskelijoiden soveltuvuus eri tehtäviin arvioidaan yksilöllisesti annettujen ohjeiden mukaisesti.

Kun olet täyttänyt hakemuksen varaa aika haastatteluun Rekrytointiyksikön koordinoivalta hoitajalta, Hanna Kiuru, p. 044769 4320. Mukaan haastatteluun tarvitset henkilöllisyystodistuksen, sekä työ- ja koulutodistukset.

Sijaisuuksissa edellytetään tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hanna Kiuru p. 044 769 4320

Lisätietoja

Heinolan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Rekrytointipalvelut

Pieni kaupunki, iso mahdollisuus. Heinola on sympaattinen, luonnonläheinen ja sopivan kokoinen, noin 20 000 asukkaan kaupunki Päijät-Hämeessä. Heinola sijaitsee keskeisellä paikalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Terveysliikunnasta tunnetun kaupungin hyvät ja toimivat palvelut varmistavat asukkaiden hyvinvoinnin. Ainutlaatuinen luonto vesistöineen ja harjuineen luovat viihtyisyyttä.

Heinolan kaupungin palveluksessa sinulla on tilaa kasvaa ja kehittyä ammatissasi. Meille on tärkeää, että henkilöstö voi hyvin työssään. Tätä tukevat panostukset osaamisen ja johtamisen kehittämiseen sekä monipuoliset mahdollisuudet liikuntaharrastuksiin.

Rekommenderade jobb